nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. július 21-27. – Intellektuális telihold

A növő Hold szombatig mindent növel, növeszt. Többek között a testsúlyodat is. Szóval vigyázz, mert gyorsan meghízhatsz!

Most különösen az édességek jelentenek „veszélyt”: fagylalt, jégkrém, jégkása, jeges tea, frappé és társaik. Szombaton a telihold megfordítja ezt a folyamatot…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Teliholdnál (fotó:Pixabay)

SZERDA – július 21.: A Nyilas Hold ma is bizsergést és aktivitást szimbolizál. Nem érdekelnek a hétköznapi ügyek. Valami fenségeset, látványosat, teátrálist keresel. Olyasmit, ami fellelkesít. Kizárólag tőled függ, hogy ma megtaláld. A Nyilas a jótékonyság jele. Keress ilyesmit, és elégedett lehetsz!

CSÜTÖRTÖK – július 22.: Éjfél után kicsivel a Hold átlép a Bakba, és óriási változást hoz. Fegyelmezettebbé válsz, ami a kísértő, hizlaló édességek kapcsán kifejezetten kedvező. Nem kell böjtölnöd, de érdemes visszafogottabban enned, innod. Mivel még nő a Hold, ez kimondottan előnyös, ha nem akarsz hízni.

PÉNTEK – július 23.: Telihold előtti napon a legintenzívebb a növő Hold ereje. Ilyenkor a legtöbb a hatóanyag a gyógynövényekben. Érdemes most begyűjteni. A Bak Hold nemcsak fegyelmet, hanem karrierizmust is hoz. Ez nem baj, ha nem esel túlzásokba. Ma fogászati tilalom van a hagyomány szerint. Ennek ellenére mehetsz fogorvoshoz, de lehet, hogy vissza kell még menned.

SZOMBAT – július 24.: Telihold napján jól teszed, ha szakítasz időt pl. böjtre, hogy kicsit tehermentesítsd az emésztőrendszeredet. Ma fodrászati tiltás van érvényben. A most készülő frizura nem lesz tartós. A gyógynövények hatóanyag-tartalma a legmagasabb, ezért érdemes begyűjteni azokat. (A teliholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

VASÁRNAP – július 25.: Ma már fogy a Hold, de még a Vízöntőben jár. Érdemes ma szellőztetned. De nemcsak a lakást, hanem az ágyneműt is át kéne szellőztetned. Persze csak akkor, ha nem nyirkos az idő. Ezek után a tüdődet és a fejedet is ki kéne szellőztetni pl. egy nagy séta során.

HÉTFŐ – július 26.: Kora reggel átlép a Hold a vizes Halakba, ami aktuálissá teszi a mosást, felmosást, locsolást, öntözést. Ma már fogy a Hold, ami segít a méregtelenítésben. Tudtad, hogy a hétfő a Hold napja? Ettől úgy érezheted, hogy duplán hat minden, amit a Holddal összhangban teszel.

KEDD – július 27.: A Halak Hold békét és egyfajta lebegő érzést hoz, ha hagyod. Hallgass zenét, vagy feküdj ki a fűbe, és hallgasd a természet hangjait! Meg fogsz lepődni, milyen tökéletesen feltölt. Ha szabadságon vagy, ez könnyű. Ha dolgozol, akkor munka után szakíts időt ilyesmire! Természetesen ma is aktuális a mosás, locsolás, öntözés.

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 21-27.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 07. 21-27.

 

Intellektuális telihold

Július 24-én (04:37-kor) a Hold a Vízöntőben, a Nap az Oroszlánban áll. Így szembekerülnek egymással, amit teliholdnak nevezünk. Ilyenkor két ellentétes törekvés „harcol” egymással. Most éppen a Vízöntő és az Oroszlán: az intellektus az önközpontúság ellen, a függetlenség a nagyvonalúság ellen. Szerencsére ezek nem zárják ki egymást, ha ügyes vagy. Amennyiben nem célod, hogy ezek legyűrjék egymást, családon belül, szerelemben, barátságban, munkában találhatsz olyan kompromisszumot, hogy mindkettő érvényesülni tudjon.

Bár tény, hogy teliholdkor az emberek többsége ingerlékeny, türelmetlen, és úgy érzi, hogy mások szemben állnak vele, megtámadják, de te ne tartozz közéjük!

Természetesen a közlekedésben is fokozottan óvatosnak kell lenned. Teliholdkor mindig a szembe jövő emberek, járművek jelentik a veszélyt. Az óvatosságnak és nem az erőfitogtatásnak van itt az ideje. Ezzel elkerülheted a legrosszabbat: a balesetet.

Heti holdhoroszkóp

Telihold (fotó: Pixabay)

Konkrétan a telihold szombaton kora reggel lesz, de rányomja a bélyegét az egész hétvégére.

Amennyiben az Oroszlán vagy a Vízöntő jegyében születtél, különösen vigyázz magadra és a párodra! De Bikaként és Skorpióként sem árt az elővigyázatosság.
Azonban bármelyik jegyben születtél, legyél óvatos!

Ez is érdekelhet lakoma lakóhajón nővel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top