nlc.hu
Horoszkóp

Gaz csábítóból romantikus szeretővé válnak

4 szívtipró pasi csillagjegye, akiket megváltoztat a szerelem

Mind a négynek sajátos módszere van, hogyan töri össze a szíveket. Ha veled nem teszi, már sejtheted: sokkal többet akar futó kalandnál.

A szerelem képes megváltoztatni az embereket, jó és rossz irányba is. Amikor valaki felül tud kerekedni önmagán, és fejlődik a párkapcsolatban, tudhatod, hogy hosszú távon tervezhetsz vele. 

pasik a tengerben

Fotó: Unsplash

Ikrek: nem létezik számára más

Imádja a szabadságot, a flörtöt, amit sokszor a stabil párkapcsolat mellett is aktívan űz. A kapcsolat legelején nem is bírja ki, hogy másoknak is bókoljon, de amikor igazán szerelmes lesz, hirtelen megszűnik számára a többi nő. 

Mérleg: nem húzza tovább az időt

Rendkívül nehezen dönt mindenben, az elköteleződés mellett is. Még az is lehet, hogy többedszerre kezdesz randizni vele. Roppant bizonytalan, ezért több vasat tart a tűzben. Amikor eléd áll, hogy szeretne együtt lenni veled, biztos lehetsz benne, ez egy komoly kapcsolat: hiszen téged választott.

Oroszlán: képes szavakba önteni

Mivel végtelenül hiú, azt is nehezére esik kimondani, hogy szeretlek. Amikor a büszke és uralkodó Oroszlán elkezd az érzéseiről beszélni, már tudhatod, hogy teljesen beléd zúgott. Komoly munka van benne részéről, hogy megnyíljon a párja felé, értékeld, ha végre kimondja.

Halak: álomból valóságba

Ő végképp nem akarattal bántja meg azokat a nőket, akiket elcsábít, majd otthagy. Csak nem passzolnak az álomvilágába, és nem tudja, hogyan kell ezt megbeszélni velük. Ha vele randizol, és meglepően reális célokról beszél, érted képes lesz a földön járni. Imád, és tudja: csak így lehet belőle harmonikus kapcsolat.

(via HP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top