nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. augusztus 11–17. – Gyümölcsérlelő nyár

A növő Hold augusztusban mindent növel, növeszt. Többek között a gyümölcsöket, és a testsúlyodat is. Előbbinek a gazdák nagyon örülnek, és te is, ha gyümölcskedvelő vagy. De ne feledd, hogy a gyümölcsben fruktóz van, ami hizlal, ha túl sokat eszel belőle!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Gyümölcsérlelő nyár (Fotó: Pixabay)

SZERDA – augusztus 11.: A Szűz Hold az egészséged megőrzésére tereli a figyelmedet. Szerencsére a nyár derekán számtalan gyümölcs és zöldség természetes forrása mindenféle vitaminnak, tápláló-, ásványi anyagnak, amit belsőleg és külsőleg is bejuttathatsz a szervezetedbe és a bőrödbe.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 12.: A Hold már a Mérlegben jár, ami érzékennyé tesz téged. Minden hangos, durva, erőszakos beszédre kiakadhatsz. Sőt lefagyhatsz. Vagyis képtelen leszel dolgozni, teljesíteni. Ennek tudatában kerüld az agresszív embereket és helyzeteket! De ne vidd túlzásba a sértődést, mert nem cél, hogy kiborulj! Inkább határolódj el minden durvaságtól!

PÉNTEK – augusztus 13.: Péntek 13-án a Hold még mindig az érzékeny Mérlegben jár. Akár hiszel a babonákban, akár nem, igazad lesz. Szóval tőled függ, hogy a mai napot szerencséssé vagy szerencsétlenné teszed. Reggel határozz úgy, hogy ez egy ritka szerencsés nap lesz! És meglátod, Fortuna bebizonyítja neked…

SZOMBAT – augusztus 14.: Kora hajnalban a Hold átlép a Skorpióba. Ettől gyökeresen megváltozik a hangulatod. Akár mára virradóan, akár ma éjjel érdemes fürkészned az eget, mert a Perseidák csodás hullócsillag-látványossággal örvendeztetnek meg. Emellett ne feledkezz meg arról, hogy a Skorpió Hold locsolásra, mosásra és mindenféle vizes tevékenységre jó!

Heti horoszkóp

Hullócsillag (Fotó: Pixabay)

VASÁRNAP – augusztus 15.: A Skorpióban járó Hold miatt ma elengedhetetlen, hogy elegendő folyadékot vigyél be. De ne cukros üdítőt, kávét, teát stb.! A növények is szomjasak: locsolj, öntözz kinn és benn egyaránt! Körömápolás aktuális, akár manikűr, akár pedikűr, akár műköröm formájában. Mára fodrászati és kertészeti tilalom érvényes.

HÉTFŐ – augusztus 16.: A lelkesítő, növő Nyilas Hold ma aktivitásra sarkall. Ennek örömére süthetsz pl. kenyeret, vagy befőzhetsz. Garantáltan jól fog sikerülni mind. Persze csak akkor, ha van türelmed ilyesmihez. Ugyanis a Nyilas Hold nyughatatlanná tehet. A kertben aktuális a metszés és a fasebkezelés.

KEDD – augusztus 17.: A mai napon a tűz fog dominálni. Ez ugyanúgy jelenthet hőséget, mint indulatosságot vagy lelkesedést. A tűz által szimbolizált energiát hasznosíthatod bármilyen hővel kapcsolatos tevékenységben: sütés, befőzés, sport, napozás. Utóbbinál legyél óvatos: nehogy napszúrást kapj!

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 11-17.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 08. 11-17.

 

Ez is érdekelhet kísérteties női alak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top