nlc.hu
Horoszkóp

Sugárzó leszel ezekkel az ásványokkal

Legyél még vonzóbb, 5 kristály erejével

A kristályokat használhatod a külsőd ragyogóbbá tételére is. Ez az öt kő pedig olyan vonzó jelenséggé varázsol, hogy záporozni fognak a bókok feléd.

A kristályok gyógyhatása szebbé teszi a bőrödet, de vannak olyan ásványok, amik az anyagcserére hatnak, és a fogyásban segítenek. Természetesen a testedet akkor tudod elfogadni teljesen, ha lelkileg egészséges vagy, így az első dolgod az legyen, hogy a lelki gondokkal foglalkozol. Utána jöhet a külsőd is, például ezzel az öt kővel még vonzóbb leszel.

ásványok

Legyél boldog, legyél ragyogó, LEGYÉL ÖNMAGAD! / Fotó: Unsplash

1. Rózsa kvarc

Míg a bőrápolásban közvetlenül hat, a lelkedet is tisztítja, gyógyítja. Felszabadítja azokat a gátakat, amik eddig abban akadályoztak, hogy valódi szépséged sugározzon. A belső szépséged manifesztálódik általa, és kiragyogsz a tömegből.

2. Hegyi kristály

Mentális erőt ad, kristálytiszta gondolatokat, gyors és észszerű gondolkodást segít elő. Ahogy beszélsz, ahogy gesztikulálsz: az is feltűnő lehet mások számára. Ettől az ásványtól mindenki rád figyel majd, de te is figyelj rá: időnként töltsd fel, hogy ereje teljében legyen!

3. Ametiszt

A negatív energiákat és embereket tartja távol. Könnyebben küzdesz meg a sötét gondolatokkal általa, azaz többet mosolyogsz és a tekinteted is örömtelivé válik. Az emberek felderülnek körülötted, és a közeledben egyre jobban érzik magukat.

4. Türkiz

Harmonizálja  csakráidat, és segít elfogadónak lenni az emberekkel szemben. A szeretet köve, amivel magad felé és mások felé is szeretetteljesebben fordulsz majd. Ez a fajta nyitottság elbűvölővé tesz.

5. Fekete obszidián

Az általános jóllét köve, amitől viselője ellazul, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Nem jelent majd szorongást az ismerkedés izgalma, és magabiztosan kosarazza ki a túlzottan hevesen érdeklődőket is.

(via thebeautyholic)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top