nlc.hu
Horoszkóp
7 kérdés, hogy megtudd: helyes úton jársz

Tudd meg, hogy a sorsodat éled-e!

Ha foglalkoztat az életcélod, sorsfeladatod, most néhány kérdésre válaszolva megtudhatod: helyes úton jársz-e?

Ha a spiritualitás az életed része, bizonyára az is foglalkoztat, hogy a sorsod útját járod-e. Lehet, hogy már rég jó úton jársz, az is lehet, hogy a spirituális párodat is megtaláltad. Ezek a kérdések bizonyossá tehetik: válaszolj őszintén!

nő lámpással búzamezőben

Te is megtalálod az utad! / Fotó: Unsplash

1. Elégedett vagy-e?

Ha őszintén kijelentheted, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élsz, és elégedett vagy a magánéleteddel, akkor egészen biztosan megfelelő irányba halad az életed.

2. Szoktál-e kérni?

Sajnos az emberek nagy része nem mer kérni. Sem bajban, sem szükségben. Pedig ez nem gyengeség. Ha ismered magad, és tudod, hogy néha másokra van szükséged a céljaid eléréséhez (legyen az egy egyszerű útbaigazítás egy utcát keresve), akkor bátran kérsz. A fejlődéshez szükséged lehet mások bölcsességére.

3. Mit látsz a tükörben?

Ha képes vagy magadra mosolyogni, szeretettel a tükörképedre nézni, helyben vagy. Amíg nem fogadod el magad, és a tükör számodra csak negatív értékeket mutat, bőven van dolgod az elfogadással.

4. Hogyan fogadod mások sikereit?

A legjobb barátnőddel együtt jelentkeztek egy munkára. Őt felveszik, téged nem. Milyen érzések töltenek el? Persze, az elutasítás rossz dolog, de ha őszintén tudsz örülni a boldogságának, azt jelenti, a fejlődés útját járod.

5. Vannak-e megérzéseid?

Egyszerre hívjátok egymást a barátaiddal, az álmaid néha megjósolnak jövőbeli dolgokat, megérzed, ha váratlan vendég érkezik… Ha ehhez hasonló élményeid vannak, jól működik az intuíciód. hallgatsz a megérzéseidre, a sorsod felé haladsz.

6. Ki a hibás?

A fejlődésed egyik fontos állomása, hogy felelősséget vállalsz a tetteidért. Ha vállalod a gyengeségeidet, hibáidat, tanulni is tudsz belőle, és gyorsan haladsz előre.

7. Boldog vagy?

Ha erre nem is válaszolsz egyértelmű igennel, de képes vagy a boldogságra, és tudod, hogy egyvalaki felelős érte: te magad – a sorsod szerint élsz, és hamarosan be is teljesíted azt.

(via spiritualminds)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top