nlc.hu
Horoszkóp

Ha Bika vagy, adj magadból többet az ágyban

Ezek a csillagjegyek túlságosan önzők az ágyban

Az igazán jó szex két ember összhangján múlik. Ha az egyikük csak saját magára koncentrál, oda a vágyott élmény és a harmónia.

Nem kell hosszú párkapcsolatban élni ahhoz, hogy két ember fantasztikus élményt éljen át a hálószobában. Viszont arra mindenképp szükség van, hogy odafigyelj a párodra, és ne csak a saját élvezeted és kielégülésed vezéreljen. Ha egyike vagy ennek a négy csillagjegynek, tégy a párod kedvére, és hagyd, hogy egy kicsit ő irányítson!

pár az ágyban

Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Mindent azonnal akarsz, így a szexuális örömöt is. Persze gyorsan is lehet élvezni a szexet mindkét félnek, de sajnos az odafigyelés rád nem jellemző, ha sietsz. Indítsd forró előjátékkal, vagy játssz a pároddal egy olyan játékot: egyik nap ő élvezi a reggeli kapkodást, másik nap te.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Imádsz uralkodni az ágyban, és szerinted a szerelmed ugyanúgy élvezi ezt. Kérdezd meg őszintén: ő mit szeretne? Meglepődsz! Hidd el, ha mindkettőtök vágya kielégül, nem veszíted el a dominanciát. Sőt, a párod odaadóbb és boldogabb lesz, mint valaha.

Bika (április 19. – május 20.)

El kell fogadnod, hogy a boldog szexuális kapcsolat titka, hogy te is adj magadból. Nem kell önfeláldozóan viselkedned, és megjátszanod magad. Csak nézz magadba, te mit vársz tőle, és kezdd el azt megadni neki: mondjuk a kielégülés után ne fordulj egyből a fal felé. Szenzációs lesz mindkettőtöknek!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A legszenvedélyesebb, legszexibb csillagjegy vagy, kár tagadni. De ne szálljon fejedbe a dicsőség! A világot talán uralhatod egy nap, de a társadat ne urald, mert elveszítheted. Belül gyengéd vagy, mutass belőle néha kicsit többet. Durvaság nélkül érzékibb vagy, és meglátod, hogy bevadul majd.

(via peacequarters)

Ez is érdekelhet férfi tengerben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top