nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. szeptember 1–7. – A stratégia újholdja

A szeptember kezdete egyértelművé teszi, hogy véget ért a nyár, és egy új „időszámítás” kezdődik. Ezt megerősíti a keddi újhold, ami egy kiváló alkalom arra a holdhoroszkóp szerint, hogy új stratégiát készíts, megtervezd, kitaláld a jövődet. Szánj erre egy kis időt!

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Jegyzetek… (Fotó: Pixabay)

SZERDA – szeptember 1.: Ma a vizes Rák Hold szentimentális gondolatokat és könnyeket is eredményezhet. Sírni a meghatottságtól is lehet. Emellett a mai nap alkalmas mosásra, locsolásra, öntözésre, és bármilyen vizes házimunkára. És ne felejts el ma (is) sok folyadékot inni!

CSÜTÖRTÖK – szeptember 2.: Még ma is egész nap a Rákban jár a Hold. Így érdemes locsolnod, mosnod, szaunáznod. Ez utóbbi a méregtelenítésben fokozottan hatékony, mert még fogy a Hold. Ezt a régiek tudták, és használták. Neked nem kell mást tenned, mint hasznosítani az ősi tudást, elődeink tapasztalatait.

PÉNTEK – szeptember 3.: Csak késő délután vált jegyet a Hold. Szóval még mindig aktuális a mosás, locsolás. Ne feledd, még fogy a Hold! A diéta, a méregtelenítés és fogyókúra sikerrel jár. Ezzel kihasználhatod a fogyó Hold áldásos hatását. A hagyomány szerint ma fodrászati és kertészeti tilalom van, ami nem kötelező. Csupán javasolt.

SZOMBAT – szeptember 4.: Az Oroszlán Hold a sörény szimbóluma. Vagyis jó ötlet hajat vágatni. Ugyanis dúsabbá válik a hajad, ha most ütemezel be ilyesmit. Újhold előtt a legerősebb a fogyó Hold ereje. Ez az elengedés, a méregtelenítés és a selejtezés ideje. Hihetetlen hatékony mindez.

VASÁRNAP – szeptember 5.: Ahogy fogy a Hold, úgy fogyhatsz te is. De ma vasárnap van és Oroszlán Hold, ami az ünneplés és az élvezetek ideje. Ne fogyókúrázz ma! Elég, ha csökkented az adagokat, és kerülöd a cukros üdítőket, illetve a magas alkoholtartalmú italokat. Igyál inkább long drinket vagy frissen facsart gyümölcsleveket!

HÉTFŐ – szeptember 6.: Hajnalban a megfontolt Szűzbe lép a Hold. Újhold előtti napon egyre izgatottabb vagy, és szeretnél valami újba belevágni. A Szűz Hold a legjobb „társ” a tervezésben és a stratégia készítésében. De semmiképp se kapkodj! Maradj józan és gyakorlatias!

KEDD – szeptember 7.: Az újhold ma számtalan ötletet hoz neked. A Szűz újhold kellő türelmet és fegyelmet „ad” ahhoz, hogy mindet leírd. Ha látod leírva, akkor csak a kivitelezés van hátra. Legyél precíz, de ne válj szőrszálhasogatóvá! (Az újholdról részletesebben lejjebb olvashatsz)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 01-07.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 01-07.

STRATÉGIA ÚJHOLDJA

Kedden hajnalban (02:52-kor) a Nap és a Hold is a Szűz jelében jár, és együttállásukat nevezzük újholdnak. A Szűz a stratégiában és a tervszerűségben a legjobb. Ezek olyan értékes tulajdonságok, amelyek pont aktuálisak. Itt az ősz. Új terveket kéne készítened. Ebben támogat az újhold.

A Szűz szimbolizálja még a józanságot, a gyakorlatiasságot és a részletek iránti igényességet. Ha ez utóbbit túlzásba viszed, szőrszálhasogatóvá válsz. Ettől tartózkodj! Ahogy a túlzott kritikusságtól is. Nem leszel népszerű, ha mindig megmondod a véleményedet. Ez csak akkor fogadható el, ha építő, és – ma az újholdra való tekintettel – újító jellegű.

Napi horoszkóp

Gondolkodjunk pozitívan! (Fotó: Pixabay)

Ha Szűz szülött vagy, akkor ma, a születésnapod közelében állj meg egy pillanatra, és gondold ki, hogy miben tudsz megújulni! Az újhold segítséget nyújt a külső-belső megújulásban. Szűzként az év folyamán most érezheted a legintenzívebben, hogy az újhold milyen jótékony.

A Szűz újhold abban is segítségedre van, hogy a spontaneitást felváltsd a stratégiával, a szórakozást a szorgalommal. Mindegy, hogy tanulsz vagy dolgozol, mostantól könnyebb lesz koncentrálni.

Amennyiben Bika vagy Bak jegyben születtél, akkor is kiélvezheted az újhold előnyeit. Természetesen bármilyen más jegy szülöttjeként sem kéne lemaradnod az újhold újító varázsáról. 

Ez is érdekelhet ásvány nyakékek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top