nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a csillagjegyet imádják vagy irigylik

A legfeltűnőbb csillagjegy: kitalálod, ki az?

Ő az, aki után mindenki megfordul. Ő az, aki ha elkezd beszélni, muszáj rá odafigyelni. Egyesek irigylik, mások felnéznek rá: nem lehet szó nélkül elmenni mellette.

A tűz elem képviselője e csillagjegy szülötte, vehemens, pompás, vezető személyiség. Megosztó ember, amilyen sokan csodálják és felnéznek rá, ugyanolyan sokan irigylik a sikereit. Természetesen vannak hibái, de képes tanulni belőlük, és fejlődni – ő még ebből is jól jön ki!

feltűnő nő

Fotó: Unsplash

Mindig a középpontban

Nem tud létezni a ráirányuló figyelem és szeretet nélkül. Míg egyeseknek ez utóbbi bőven elég, neki folyton megerősítés kell. Elvárja az udvarlást, a bókokat. Ha megkapja a környezetétől és szeretteitől, persze szerelmétől is, akkor hasonló szépeket várhatnak tőle cserébe. Kedves lesz, nagylelkű. Ha nem kap elég figyelmet, uralkodó, kekeckedő, főnökösködő személye kerül előtérbe.

Mindig szabadon

Vidám és optimista, de mindezt kizárólag szabadon és függetlenül szereti. Az ő dolgaiba jobb, ha senki nem szól bele. Aki őt rövid pórázra fogja, súlyos csapásra számíthat. Nem kérdéses, hogy lerázza magáról a béklyókat, és fúriaként reagál. Ha megvan a személyes szabadsága, azzal a béke is beköltözik a kapcsolatba. Nem vár el ennél többet: imádja a luxust, de nem restelli megteremteni a feltételeket.

Mindig övé az utolsó szó

Nem bírja, ha kritizálják, természetesen ő bátran véleményez másokat. Ha valakit ellenségesnek érez, egyből támadásba lendül. Veszedelmes vitapartner, de nem választja ketté az érzelmet és értelmet. Hiába győzné le őt bárki logikával, akkor is övé kell legyen az utolsó szó. Fontos, hogy ő nyerjen: ekkor válik ismét kiegyensúlyozottá és derűssé.

Mindig ő választ

Barátság, szerelem, szex: mindig ő vadássza le a kiválasztott áldozatot. Na jó, nem áldozat ez, hiszen remek barát (ha megtanuljuk kezelni őt), és tüzes szerető. Bár hajlamos az önző és domináns szexre, senki nem jár rosszul, ha belemegy vele a játékba.

Ki ő?

Természetesen a felséges Oroszlán (július 23. – augusztus 22.), aki tengernyi önbizalmával másokat is ösztönöz. De néha magába kell néznie: mások is elismerésre méltók, és segíthetik őt a fejlődésben.

(via astrologyanswers)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top