nlc.hu
Horoszkóp
Szeptember hónap arkangyala: Uriel

Az angyalok ősszel is segítenek

Ha segítségre van szükséged, mert elbizonytalanodtál a jövődet illetően, itt az alkalom Uriel arkangyal segítségét kérni.

Ahogy az ősz beköszönt, öntudatlanul elkezdesz felkészülni az őszre. Összébb húzod a kabátot magadon, testtartásod, kedélyed is megváltozik. És ahogy magadba fordulsz, megjelennek a kérdések is. De ha kérdéseid vannak, jó úton jársz! Így kezdődik a fejlődés.

nő őszi úton

Fotó: Unsplash

Uriel segít

Gyújts meg egy gyertyát, és kérd meg Urielt, támogasson az utadon. Kereső vagy, akinek kérdései vannak. Ő segít megfogalmaznod a kérdéseket, és megtalálni a lehetséges válaszokat is. Ha két lehetőséged van csak, akkor is a helyes út felé irányít majd.

Nézz szembe az ősszel

Készülj fel, hogy nem mindig a legkedvezőbb választ kapod. Attól, hogy elindulsz a fejlődés útján, nem kerülsz üvegbúrába. Sok nehézség állhat az utadba, amivel szembe kell nézned. Az ősz az elmúlás, elengedés időszaka, ami egyáltalán nem fájdalommentes. Ismerd fel, amit el kell engedned, és örülj a felismerésnek. 

Táplálkozz az elmúlt nyár energiájából

Figyelj a körforgásra. Válj eggyé a természet erőivel. A nyár vibráló színei, forró energiája elcsendesedik. Az őszi színbe hajló falevél lehull, és megbarnul. Majd olyan táplálékot jelent a talajon, ami lehetővé teszi, hogy tavasszal megújuljon az erdő. Válj eggyé az energia körforgásával, találd meg ezt a nyár búcsúztatásában.

Alakulj át te is

Uriel arra figyelmeztet, hogy meg kell tanulnod változni, ahogy a természet teszi ezt az évszakok során. Használd a csendes időszakot fejlődésre. Segíts másokon, támogass elesetteket, magányosakat. Ez nem csupán számukra lesz boldogság, rengeteg jó energiát teszel bele az univerzumba, miközben önmagadnak is örömet okoz.

Fejlődj és szárnyalj! 

Vágj bele valami újba: tanulj, képezd magad, vagy ébreszd fel a kreatív oldaladat. Kérd Uriel arkangyalt, hogy elérd a céljaidat. Ne nyomd el a vágyaidat, hanem szárnyalj: jobb hely lesz a világ.

(via angelsteach)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top