nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy veszélyes koszorúslány lehet

Ezektől a koszorúslányoktól jobb, ha óvod a vőlegényt

Az esküvő napján a menyasszony a királykisasszony, és róla szól minden. De vannak, akik szívük szerint átírnák a mesét.

Egy hatalmas, gyönyörű esküvőn előfordulhat, hogy sok-sok koszorúslánnyal emeled az esemény fényét. Talán vannak köztük távolabbi rokonok, és nem annyira kebelbéli barátnők is. Gondold meg jól, kiket választasz! Elég egy feltűnni vágyó lélek, aki megkeseríti a nagy napodat.

feltűnő koszorúslány

Óvakodj mindenkitől, aki fehérben jön az esküvődre / Fotó: Unsplash

Ikrek: a vőlegény sem szent neki

Először szuper választásnak tűnik, mert mindenkivel szót ért, tele van sziporkázó sztorikkal, és a legzordabb nagypapákat is mosolyra fakasztja. Aztán nem fér a bőrébe… Egyre többet csúszik le a ruhája pántja, és határozottan kikezd az összes nyoszolyófiúval. Az utolsó csepp a pohárban, amikor véletlenül szájra-puszival gratulál a vőlegénynek – de ezt inkább ne várd meg!

Kos: erotikus táncot lejt

Lehet, hogy szükség lesz egy kis átalakításra! Kendő a túlzásba vitt dekoltázsra, és egy szolidabb rúzs. Álljanak készenlétben a barátnőid, ha a DJ körül ólálkodik spiccesen. Intő jel, ha a “You can leave youre hat on” számot kérte Joe Cockertől, valaki vigye haza, mielőtt vad rúdtáncba kezd.

Oroszlán: csak rá lehet figyelni

Szívesebben lenne jelen menyasszonyként, de ha már nem így van, igyekszik a középpontba somfordálni. Pohárköszöntőt mond, dalokat ad elő, és ha van is násznagy, előbb-utóbb átveszi a teendőit. Kedvesen térítsd el, de ha kell, legyél határozott: ma te házasodsz!

Vízöntő: pletykás trollá válik

Nem rajong a társasági eseményekért, így hajlamos magát szórakoztatni: összetrollkodhatja az esküvőt Kitalál pár szaftos pletykát (igen, akár az ifjú párról), és te csak arra eszmélsz, hogy a násznép sutyorog. Ő jól szórakozna magában, de legyél kemény: fogj egy mikrofont, bájosan cáfold, majd küldd őt haza.

(via brides)

Ez is érdekelhet házasság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top