nlc.hu
Horoszkóp

Így kezelik a levegő jegyűek a szakítást

Az Ikrek flörttel vigasztalódik szakítás után

Töretlenül igyekeznek a harmóniára, és bármit meg lehet beszélni velük. Mindezek ellenére az ő párkapcsolataik is zátonyra futhatnak.

A három levegő elemű csillagjegynek közös jellemzője, hogy mindannyian kiválóak a kommunikációban. Elég rugalmasak, és ha a szerelemért tenni kell, akkor képesek változtatni a nézőpontjukon. Bár a szabadság nagyon fontos nekik, őket is megviseli, ha véget ér a párkapcsolat.

szomorú férfi

Kívül keménynek mutatja magát, de belül összetört szív dobog / Fotó: Unsplash

Ikrek (május 21. – június 21.)

Észre sem venni, hogy vidám külsőd mögött nehéz a szíved. Beszélgetsz, szórakozol, nevetsz, talán még flörtbe is fojtod a bánatod. Gyorsan túl akarsz esni az egészen, de azért ez nem lesz ennyire egyszerű. Jól teszed, ha vidám társasággal töltődsz föl, és olyan dolgokat csinálsz, amiket nagyon szeretsz. Tanulj az előző kapcsolat hibáiból, és találd meg a lelki társadat!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kibillensz az egyensúlyból, hiszen oda a másik feled. Minden barátoddal hosszasan megbeszéled, átrágod a történteket, hátha megtalálod a bölcsek kövét: mit tettél rosszul? Ne feledd, két ember volt a kapcsolatban. A harmóniát önmagadban találd meg, a fájdaloműző egyéjszakás kalandok, vagy bonyolult instant románcok csak nehezítik ezt.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Te leszel a nap hőse: senki nem látja rajtad, hogy összetört a szíved. Ragaszkodsz ehhez a végsőkig, de hidd el, jót tesz, ha a legjobb barátaidnak kiöntöd a szívedet. Tanuld meg feldolgozni az érzéseidet. Szomorúnak lenni nem gyengeség! Minél tovább szenvedsz, annál nehezebb lesz beengedni valakit a szívedbe.

(via elitedaily

Ez is érdekelhet szexi nő az ablakban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top