nlc.hu
Horoszkóp

Csupa pozitív energia érkezik 3 csillagjegy számára

Ezeknek a csillagjegyeknek szuper lesz a szeptember

A szeptember az átmenet időszaka, és mindenki számára sajátos üzenetet hordoz. Három csillagjegy különleges ajándékot kap, és csodás hónapnak néz elébe.

Ahogy a Nap a Szűzbe lép, lezárja a nyári időszakot, és segít elmélyíteni a nyáron gyűjtött érzéseket, tapasztalatokat. Készülj föl te is a szüret, a betakarítás időszakára, ahogy minden érlelő napsugár gondolattá, érzéssé, fejlődéssé alakul a lelkedben, elmédben. Ha a három csillagjegy egyike vagy, élvezd már most ezt a csodát!

nő sárga háttérrel

Fotó: Unsplash

Szűz: új kalandok várnak

A születésnapod is hozzátesz a jó energiához, hiszen nagyon sok embertől kapsz pozitív megerősítést. Mindez arra sarkall, hogy kipróbálj egy halom új dolgot, és belevágj azokba a tervekbe, amiket jó ideje dédelgetsz magadban. A csillagok állása most elég bátorságot, önbizalmat ad, hogy mindent sikerrel befejezz, és minden gyümölcsözzön, amivel csak próbálkozol.

Mérleg: merj versengeni

A barátaid, a családod és ha van, a kedvesed is annyi kényeztetéssel és szeretettel vesz ekörül, hogy szinte a felhők fölött lebegsz. Használd ki ezt a szeretet-energiát, és alakítsd át a földhöz ragadt ügyeidben: karrierben, anyagiakban. Ilyen csapattal a hátad mögött, bármibe belefoghatsz, ott lesznek biztos hálóként. Legyél határozottabb, versengj nyugodtan: most melletted állnak a csillagok.

Skorpió: belülről ragyogsz

A Vénusz hihetetlen önbizalmat hoz most neked, bár még messze a Skorpió hava. Gyönyörűnek, sugárzónak érzed magad, és olyan békét érzel önmagaddal kapcsolatban, amilyet még soha, felnőtt életed során. A szeretteid is észreveszik a csodás kisugárzásodat, de idegenek is. Ne félj ismerkedni, most olyan embereket vonzol magad köré, akikkel tartós kapcsolatok alakulnak ki, még egy új szerelem is esélyes.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top