nlc.hu
Horoszkóp

Ezektől a kristályoktól őrülten energikus leszel

Frissülj fel kristályokkal, az ötödik kávé helyett

Főleg az ebéd utáni órákban érkezhet az ólmos fáradtság, de bármikor rád törhet az érzés: azonnal szükség van valami frissítőre!

Akik abban a luxusban részesülnek, hogy ebéd után egy frissítő beauty-sleep (rövid, szépítő alvás) is belefér az életükben, nem biztos, hogy az ásványok erejére szorulnak. De mi, a nagy többség, kifejezetten ismerjük az érzést, amint az éppen megivott kávé után már a következőre sóvárgunk. Ezzel az öt kristállyal viszont könnyű frissen maradni – tartsd magadnál, amire éppen szükséged lehet.

túrázó nő

Fotó: Unsplash

Karneol: a villámgyors gondolatok köve

Ha pörgő gondolatokra, kreativitásra vágysz, vedd a karneolt a markodba. Segít elkerülni a kiégést, vagy túllendülni rajta, és eltávolítja a mentális, vagy lelki blokkokat. A vibráló narancssárga színe pedig szenvedélyt, motivációt és önbizalmat generál.

Citrin: a fókusz kristálya

A boldogság és a jelenlét köve, segít az összpontosításban, a figyelem fennmaradásában. Az elmét pozitív állapotban tartja, és távol tartja azokat az energiákat, amik az eltompulást okozzák.

Ametiszt: a mentális felfrissülés ásványa

Az egyik legerősebb rezgésű kristály, közvetlenül kapcsolódik a harmadik szem-, vagy homlokcsakrához, így a mentális képességekre is nagy hatással van. Az ítélőképességet, a tisztánlátást és a mentális frissességet is erősíti.

Hematit: a motiváció köve

A hematit, vagy vérkő rendkívül erős energetizáló. Használható motivációs célra is, rendkívül elhivatottá és kitartóvá tesz a céljaid érdekében. Ha úgy érzed, gyors felfrissülésre van szükséged, tarts belőle az ágyad mellett, és a munkaállomásodon is.

Kvarc kristály: az életenergia rezgése

Mesterkő, számos mágia és erősítő, pozitívvá transzformáló folyamat kelléke. Növeli az életkedvet, életenergiát. Jó hatással van a vérkeringésre, ezzel frissíti az agyat, a testet. Vidámmá, pozitív életszemléletűvé tesz, és felfrissíti a körülötted lévő energiákat.

(via mindbodygreen)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top