nlc.hu
Horoszkóp

Őszi tippek hétvégére, a csillagjegyed szerint

Használd ki az őszi napsütést, jó hatással lesz a párkapcsolatodra!

Használd ki a gyönyörű napsütést: töltekezz fel a borúsabb hónapokra, és töltsd fel a párkapcsolatodat is sok pozitív energiával.

Párkapcsolati pszichológusok szerint, naponta legalább egy órát kéne beszélgetni a pároddal. Úgy, hogy közben nem szól a tévé, nem kiabál a gyerek, semmi nem zavar: csak te és ő, amint beszélgettek magatokról, az érzéseitekről. A rohanó életmód, esetleg több kisgyerek mellett nem egyszerű, de ha teheted, az őszi napfényben csípj le magatoknak néhány órát a hétvégéből: százszorosan megtérülő befektetés.

őszi csónakázás

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Béreljetek e-bike-ot, és járjatok be egy dombvidéket, amerre még nem voltatok. Mindenképp legyen jókora pihenő ebédelni, mert nem csupán a természetben való gyönyörködés a cél: ideje megbeszélni a jövőre vonatkozó közös céljaitokat.

Bika (április 20. – május 20.)

Egy wellnesshétvége lesz a legjobb hatással rád, különösen, ha többféle páros masszázst is kipróbáltok. Add át a társadnak azt a képességet, ahogy te tudod élvezni az élet örömeit. Így jobban megért majd, és pontosabban tudja, mire vágysz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Ha találsz még szabadtéri fesztivált, vagy mulatságot (borvidékek előnyben), vedd arra az irányt szerelmeddel együtt. Majd kipihenve az estét, vegyetek elő komolyabb témákat is: bökd ki végre a gondolataidat gyerekvállalásról, házasságról.

Rák (június 22. – július 22.)

Kissé őszi depresszióban szenvedsz, hatalmas szeretetfröccsre van szükséged, hogy visszatérj önmagadhoz. Ne rejtegesd a párod elől az érzéseidet, inkább oldd meg, hogy csak kettesben legyetek. Ölelkezzetek, szerelmeskedjetek, amennyit csak bírtok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Egy őszi bevásárlókörút igazán jót fog tenni a lelkednek. Ne aggódj, ha felcsúszott rád pár kiló, így is gyönyörű vagy! De az eladók és a párod bókjai végképp meggyőznek róla, hogy csodálatosan nézel ki. Nyugodtan koronázd meg a napot egy isteni sütivel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A városi kincskereső, vagy nyomozós játékot neked találták ki! Használhatod az eszedet, tanulhatsz, és még szuperül is érzed magad. Mindeközben a kedveseddel valójában egy „csapatépítőn” vesztek részt: még jobban egymásba szerettek.

őszi csók

Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Önmagadban is, a párkapcsolatodban is a békét és a harmóniát keresed. Menjetek el páros jógaórára, és gyakoroljatok kettesben is. Tegyetek fogadalmat egymás felé, majd papírcsónakot hajtogatva belőle, eresszétek útnak egy természetes vízen.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Szenvedélyes vagy és erős, de érzékeny lelked mindig készen áll a kényeztetésre. Kérd a párodat, hogy ez a hétvége szóljon rólad, és lesse az óhajaidat. Amik közt olyan izgalmas feladványok szerepelhetnek, mint a vízparti szerelmeskedés…

Nyilas (november 22. – december 21.)

Még bőven van annyi erő a napsugarakban, hogy spontán tóparti, akár tengerparti kiruccanásra indulj. Figyeld a társad reakcióit: ha mindenben támogat, és jól érzed magad vele, miért ne engednéd lelkileg közelebb?

Bak (december 22. – január 19.)

Lazulj el, hiszen rengeteget dolgozol. Hol tudod ezt igazán megtenni? Hát a szülői házban! Tartson veled a párod is a gyermeki gondtalanságba. Aludjatok, amíg bírtok, és rendeld meg anyukádtól a kedvenc ételeiteket.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Hogyan kösd össze alig észrevehetően a kockaságodat a szerelmed igényeivel? Mondjuk a virtuális valóságban! Látogass el egy VR játékterembe vele. De ha ennél intimebb élményre vágyik, vidd el a flippermúzeumba, és lepd meg a kedvenc gumicukrával.

Halak (február 19. – március 20.)

Hosszú, kényelmes reggeli, vagy brunch nyissa a napot – már ettől odavagy. Majd vigyél függőágyat a parkba, vagy közeli erdőbe, ahol szerelmeddel együtt beszippantjátok az őszi természet energiáit. Egy művészfilm koronázza a napot, majd álmodj gyönyörűeket.

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top