nlc.hu
Horoszkóp

Állítsd a őszt az egészséged szolgálatába!

Szeptemberi egészségtippek a horoszkópod szerint

Egyetlen tested van, tiszteld meg! Örülj, ha tökéletesen szolgál a mindennapokban, és változtass, ha tünetekkel riadóztat: valami nincs rendben.

A természet kincsei rengeteg ajándékkal kecsegtetnek szeptemberben is. Friss szőlővel, almával, körtével és dióval kényeztetheted a testedet vitaminok formájában. A testmozgás pedig nem egy szitokszó, de egy kellemes délutáni beszélgetős séta is lehet.

őszi sütemény

Az őszi gyümölcsök rengeteg hasznos tápanyagot rejtenek / Fotó: unsplash

Kos: rendszeres mozgás

Kezdj rendszeres mozgásba, ha nem akarsz továbbra is stresszből eredő tüneteiddel bajlódni. Túrázz a színes erdőkben, és meglátod: télen sem fogsz leszokni róla.

Bika: tanulj meg relaxálni

Próbáld ki a menő rooftop jógát pár munkatársaddal. Szuper csapatépítő, és garantáltan jobb lesz a munkahelyi hangulat, ha mindenki megtanul ellazulni és uralkodni az indulatain.

Ikrek: szakadj ki a nyüzsgésből

Ezer dologgal foglalkozol, estére hulla fáradt vagy. Minden nap sétálj egy nagyot! Kiváló testmozgás, és vibráló gondolataidat is lenyugtatod vele. 

Rák (június 22. – július 22.)

Mindig érzelmes típus voltál, de most extra érzékeny is vagy. Az étkezéseden kell változtatnod, túl sok a kompenzációs nassolás. Egyél ilyenkor almát, szőlőt, vagy ropogtass karalábét.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Túl sok inger ér, és nagyon sok dolgot szeretnél egyszerre csinálni. Ez testnek, léleknek is megerőltető. Kezdj rendszeresen meditálni, felfrissülsz fizikailag, és jobban tudsz priorizálni is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Tökéletesnek lenni igencsak fárasztó, te tudod ezt a legjobban. Az aromaterápia sokat segít az elengedésben, a felborzolt idegeidet pedig kezeld gyógyteákkal, finom gesztenyeméz kíséretében.

őszi sport

Használd ki szabadtéri mozgásra az indián nyarat! / Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A legkisebb döntési helyzetben is görcsölsz, hát még amikor valóban nagy dolgokban kell döntened! A testednek lazító masszázsra van szüksége, az önbizalmadat motivációs videókkal növeld.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Kétségbeejtően alacsony az energiaszinted, ezt te is érzed. Magas hőfokon égni, de belül emészteni az érzelmeket: ez rengeteget kivesz belőled. Energetizáló légzésgyakorlatok, vitaminkúra, és segítő ásványok ideje következik!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A szabadban való kószálást mindig szeretted, de most kösd össze az egészségmegőrzéssel. Biciklitúra, harcművészet a szabadban, vagy geocaching túrázva: kezdj el törődni az állóképességeddel.

Bak (december 22. – január 19.)

A stressz hatásait muszáj csökkentened, egyértelmű, hogy sportolnod kell. Futás, vagy edzőtermi kardió készítheti elő a terepet télre – amikor végre a sípályán magától elszáll a munka okozta stressz.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Legbecsesebb szerved az agyad, a táplálkozással kell karban tartanod. Keress személyre szabott vitaminkúrát, fogyassz friss szőlőt, majd natúr mandulát. Használj hidegen sajtolt olajakat, kisimítják az idegeidet.

Halak (február 19. – március 20.)

Mindig nagyon figyelsz befelé, megérzed, ha baj van a rezgéseiddel. Csakra meditációval, vagy aura-szóma kezeléssel állíthatod vissza a vágyott egyensúlyt, ha energetikailag rendben vagy, a betegség elkerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top