nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. szeptember 13–19. – Fedezd fel az értékeket

A hét kulcsszavai a heti horoszkóp szerint: tapintat, kifinomult ízlés, intelligens konfliktuskezelés, érzékiség, óvatos ismerkedés. Lépten-nyomon ilyesmikkel fogsz találkozni. Vagy benned vagy a másik félben fedezheted fel ezeket az értékeket. Jó lenne, ha tényleg észrevennéd…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

Heti horoszkóp

Ismerkedés (Fotó: Pixabay)

KOS – heti horoszkóp

Szerdán hajnalban a Mérlegbe lépő Mars felkavarhatja a lelki békédet. Mars a te bolygód. Pont ezért neked fontos, hogy hol jár, és ott hogy érzi magát. Mars a Mérlegben kibillentséget hozhat. Sokat segíthet, ha beszélhetsz valakivel mindarról, amiben elbizonytalanodtál. Egyébként is az egész hét a bizonytalanság és a bemerevedés kettősségéről fog szólni. Szerencsés vagy, ha vannak bizalmasaid. Vagy legalább egy. Ez a hétvége még alkalmas arra, hogy szabadtéri programot tervezz. Ne hagyd ki!

BIKA – heti horoszkóp

Hét elején ne kapkodj! Nem kell mindent egyszerre megcsinálnod. Ismered magad: ha sürgetnek, ingerült leszel. És abból sosem sül ki semmi jó. A te napjaid: szerda, csütörtök, péntek. Végre minden a terveid szerint halad. A sebességet és az irányt is te határozod meg. És szinte minden ügyed sikerre van ítélve. Az a pár, ami nem, motiválóan hat rád. Miattuk folytathatod azt, amit elkezdtél. Legyen szó tanulásról, munkáról, sportról, életmódváltásról. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Lazuljatok együtt!

IKREK – heti horoszkóp

Azzal indul a heted, hogy valaki nagy hatással lesz rád. Őt vagy vonzónak, vagy taszítónak tartod. Mindegy. Sokat tanulhatsz tőle. A hét közepén nem lesz időd másokra, mert a saját karrieredet kell, kellene építened. Számtalan remek lehetőség talál meg. Tőled függ, hogy melyikre reagálsz, illetve melyiket ragadod meg. De kapkodnod nem szabad. Inkább tájékozódj, gyűjts be minél több információt! Mindettől hétvégére el fogsz fáradni. Szóval a töltődés legyen a program. De nem kell lustálkodnod.

RÁK – heti horoszkóp

A hét nem kezdődik túl fényesen: olyan vitának leszel a szem- és fültanúja, ami megbotránkoztat. Jól gondold meg, hogy belefolysz-e! „Akinek nem inge, ne vegye magára!” – szól a mondás. Ismered? Szerdán hajnalban a Mérlegbe lépő Mars családon belül jó nagy jövés-menést szimbolizál. Valaki költözik, esküvőre készül, vagy külföldre megy hosszabb időre, vagy gyarapodik a család. Bármi történik, ne vedd személyes sértésnek! Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Lubickolni fogsz a boldogságban. Mert megérdemled…

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Egy keddi bolygószembenállás anyagi fejtörést mutat nálad. Meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt. És azt is, hogy muszáj-e most. Neptunusz is benne van az oppozícióban, ami ködöt, zavart jelez. Szóval várnod kell, hogy kitisztuljon a kép. Hét közepén koncentrálj a munkádra! Akkor is, ha nem szereted! Mert ha hibázol, önmagaddal szúrsz ki. Hiszen pluszmunkát csinálsz magadnak. Meglepő bókot kapsz valakitől hétvégén. Vigyázz, mert nem lehetsz benne biztos, hogy mi a valódi szándéka…

SZŰZ – heti horoszkóp

Vigyázz, mert a keddi Nap-Neptunusz szembenállás félreértésből adódó konfliktust jelent már hétfőn! Minden helyzetben kérdezz vissza, és pontosítsd, hogy mindenki ugyanazt érti-e! Ezzel talán elkerülheted a konfliktust. De ha nem sikerül, akkor se húzd fel magad! A hét második fele sokkal nyugisabbnak ígérkezik. Így haladhatsz a munkáddal. És készülhetsz arra, hogy fogadd a születésnapi jókívánságokat. Egyiket se nézd le, mert ezek jó energiák, amik jönnek, és erősítenek. Hétvégén nem kizárt a szerelem…

Napi horoszkóp

Kapocs (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Hatalmas változást érezhetsz a közérzetedben és a hangulatodban egyaránt. Szerdán hajnalban a Mars belép a Mérlegbe, és lendületet, motivációt, sőt agilitást hoz magával. De ugyanakkor türelmetlenséget is. Jogos, ha nem akarsz toporogni, és mennél. Azonban lesznek a közeledben olyanok, akik nem olyan elszántak, mint te. Velük nézeteltérésbe keveredhetsz. Holott nem kéne velük foglalkoznod. Haladj a saját tempódban! A többiek majd utolérnek. Hétvégén jót tenne neked valamilyen kulturális élmény.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Itt lenne az ideje, hogy kapcsolatokat építs a karriered érdekében. Nem kell senkinek hízelegned. Csak nyiss egy kicsit! És kezdd el az ismerőseiddel feléleszteni a kapcsolatot! Persze mindezt csak a saját tempódban és a saját stílusodban tedd! Semmit nem kell erőltetned. A hét nagy témája a tapintat és az intelligencia. Ezeket erősítsd magadban, és értékeld másokban! A hétvége kezdete családi feszültségek hárításáról fog szólni. Utána, vasárnap jöhet a jutalom és az élvezetek. Kényeztesd magad!

NYILAS – heti horoszkóp

Olyan munkahelyi összetűzést mutat egy Nap-Neptunusz szembenállás, amibe semmiképp sem szabad belebonyolódnod, mert te leszel a boxzsák. És a végén téged kiáltanak ki bűnösnek. Mindez a hét első felére rányomja a bélyegét. A hét közepén jó híreket kapsz anyagi vonatkozásban. De ez nem azt jelenti, hogy elkezdhetsz költekezni. Pénteken és szombaton felélénkül a társasági életed. Több meghívást kaphatsz. Válogass kedved szerint! Ettől függ a hétvégéd. Megteheted azt is, hogy kicsit begubózol…

BAK – heti horoszkóp

A szavak kimondva és leírva is félreérthetőek. De ez ne tartson vissza attól, hogy kimondd vagy leírd azt, ami aktuálisan foglakoztat! Csak kalkuláld be a félreérthetőség faktort! A hét közepén remek formában leszel. Senki és semmi sem tud kihozni a sodrodból. Vigyázz, mert valaki a higgadtságodat érzéketlenségnek definiálhatja! Pénteken és szombaton óvatosnak kellene lenned a pénzzel. Nézd meg, mit veszel meg, és tedd el a számlát! Vasárnap jót tenne neked egy fürdő vagy úszás. Mit szólsz?

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

A hét elején a zene lehet a legjobb gyógyszered. Ha teheted munka, utazás, tanulás közben hallgass zenét. Csak arra ügyelj, hogy közben ne veszítsd el a kapcsolatot a külvilággal! Nem az a cél, hogy kizárj mindent. Inkább az, hogy a jó dalok lenyugtassanak. A hét második felében kirobbanóan jó passzban leszel. Gyanúsnak találod, hogy mindenki érti azt, amit mondasz. Te pontosan tudod, hogy a kommunikáció milyen fontos csatorna ember és ember között. Kérdés, hogy mások is tudják-e, használják-e ezt…

HALAK – heti horoszkóp

Úgy kezdődik a heted, hogy magyarázkodnod kell. Holott egyáltalán nem. Csak te érzed úgy, hogy meg kell valamit magyaráznod. Okosabb lenne, ha bele sem kezdenél, mert tuti, hogy bele fogsz bonyolódni. Legalábbis a bolygók szerint. A hét közepén fellélegezhetsz, mert eltűnik az életedből valaki, aki irritált eddig. Közben meglepő információk birtokába jutsz. De ezeket még titokban kellene tartanod. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Szóljon rólad! Csupa olyan dolgot csinálj, ami jól esik neked!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top