nlc.hu
Horoszkóp

Érzéki csókkal csavarja el a fejed a Szűz

A Szűz csókja mindig meglepetést tartogat

A Szűz jegy szülöttéről talán nem a szenvedélyes romantika jut elsőre eszedbe, mégis számos meglepetést tartogat, ha te vagy az a szerencsés, akit a maximalista Szűz a bizalmába fogad.

Csókolóztál már Szűz csillagjegyűvel? Akkor neked nem kell bemutatni, milyen szerető. Megdöbbentő lehet, ahogy ez a gyakorlatias, néha kimértnek tűnő személy képes újra és újra meglepni a csókjával, te pedig csak annyit tudsz mondani: még, még!

erdőben csókolózó pár

Erdőben csókolózni… / Fotó: Unsplash

Bíznia kell benned

A Szűz jegyűek közt van a legtöbb hipochonder, így ha végre rászánja magát, hogy ajkaival illessen, örülhetsz: a bizalmába fogadott. Nem csókolózik bárkivel – főleg nem influenzaszezonban –, és ha eljön az első randi, akkor is kivárja a megfelelő pillanatot. 

A csók a kedvenc előjátéka

Egy visszafogott Szűz igazi énje a csókolózás alatt bontakozik ki. Nyilvános helyen csak leheletnyi csókot ad, de azt is úgy, hogy alig várod a folytatást. Aztán ha már nincs a tekintetek össztüzében, elengedi magát. Kettesben gyengéd szeretővé válik, aki szorosan ölel, és szenvedélyesen csókol. Olyan tökélyre fejlesztette a technikáját, hogy néha csak egy hosszú csók vezet a hálószobáig. Na de milyen csók!

Engedd magad meghódítani

A Szűz szeret hódítani, így a legjobban akkor jársz, ha hagyod magad elcsábítani. Ne gyengeségként fogd fel, mert nem uralkodni akar, csak azt az érzést, hogy lassanként engeded közel, ő pedig akkor kaparint meg, ha az első csókja célba talál. Hagyd, hogy ő csókoljon meg először, és add át magad neki. Mindent meg fog tenni, hogy örömet szerezzen.

Testbeszédben tökéletes

Tudni fogja pontosan, mikor, mit szeretnél. Ne próbáld átvágni, van egy hatodik érzéke ahhoz, mit érez a másik, miközben öleli őt. Ha bizonytalan vagy a vonzalmadban, ha félsz az érzéseidtől, ha valójában nem akarsz belemenni a kapcsolatba: az első csóknál tudni fogja, és nem rejti véka alá.
Azonban ha működik a kémia, és semmi nem áll kettőtök közé, te leszel a hangszer, ő pedig a mesteri játékos. A szerelem és a szexualitás végtelen hangversenye kezdődik, neked pedig csak egy dolgod lesz: élvezni a csodás koncertet.

(via thehoroscope)

Ez is érdekelhet szexi nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top