nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a szíve zöld-fehér-pirosban dobog

Ez a 3 csillagjegy szíve szerint Itáliában élne

Hova költöznél, ha bármelyik várost választhatnád? A Mérleg, a Skorpió és a Nyilas ugyanabban a vonzóan szenvedélyes országban keresné az izgalmas új életet.

Isteni pizza, dallamos mondatok, méregerős eszpresszó, kedves emberek, gyönyörű táj – és még folytathatnánk a felsorolást. Ezt a három csillagjegyet nem sokáig kéne győzködni, hogy Olaszországba költözzenek!

Velence

Velence / Fotó: Unsplash

Mérleg: Velencébe vágyik

A romantika a legfőbb hívószó számodra. Nyitott vagy, társaságkedvelő és optimista. Személyiségedhez a kedves és intim, mindenképpen emberi léptékű város (persze nem a legfőbb szezonban, és a turista lepte helyeken!), Velence illik. Közeli tengerpartokon strandolhatsz, a sikátorok közt eldugott kisvendéglőkben meghitten vacsorázhatsz Boldog, könnyed, elégedett élet: kezdj tanulni olaszul!

Szicília

Szicília / Fotó: Unsplash

Skorpió: szíve Szicíliáért dobog

A mai napig misztikus rejtélybe burkolózik a maffia története és jelene, ami téged őrülten felcsigáz. Olyan szenvedélyes emberek lakják, mint amilyen te vagy, kíváncsiságod és más kultúrák tisztelete miatt pillanatok alatt beilleszkednél. A földrajzi szépségek, izgalmas finomságok, a kulturális élet egy-kettőre magához láncolna téged Szicíliában. A déli országrész forrósága nem riasztana el, csak rátenne egy lapáttal: paprikázd fel magad, és tervezd az indulást.

Róma

Róma / Fotó: Unsplash

Nyilas: Rómába rohanna

Az utazásaid során számos helyre eljutottál, és még sok egzotikus helyre vágysz. De azt a szabadságot és a dolce vita érzést, amit Rómában tapasztalsz, sehol máshol nem tudnád hosszú távon elképzelni. Lüktető élet, gyönyörű emberek, finomabbnál finomabb ételek, és pezsgő kultúra: mind neked való! Pillanatok alatt tengerparton vagy, órák alatt a hegyen, izgalmas és változatos életednek keresve sem találhatsz jobb hátteret.

(via cultureastrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top