nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. szeptember 15–21. – Elmerengő telihold

A hangulatod nem függhet az aktuális időjárástól. Ha süt a Nap, mosolyogsz, ha esik, sírsz? Ez olyan lenne, mintha marionettbábu lennél. A holdhoroszkóp szerint jobb, ha derűs maradsz a borús napokon is…

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Telihold (Fotó: Pixabay)

SZERDA – szeptember 15.: A Bak Hold fegyelmet jelent. Ha pl. az étkezésben vissza kell fognod magad, akkor ma jobban fog menni. Válassz természetes élelmiszereket, amelyek a lehető legkevesebb hőkezelést, tartósítást „szenvedték el”! Ideális lenne, ha a táplálékod fele nyers, feldolgozatlan lenne.

CSÜTÖRTÖK – szeptember 16.: Késő délután lép ki a Hold a Bakból. Előtte továbbra is a fegyelmet erősíti. Utána a Vízöntő Hold azt javasolja, hogy szellőztess! De nem csak a lakást, a házat, az irodát, hanem az ágyneműt is kiszellőztetheted. Ha száraz, napos az idő, használd ki! És sétálj egy nagyot, pl. menj haza gyalog!

PÉNTEK – szeptember 17.: A Vízöntő Hold mára is azt javasolja, hogy szellőztess sokat! De ne csak a lakást, a házat, az irodát, hanem az ágyneműt is szellőztesd ki! Persze csak akkor, ha száraz, napos az idő! Mára három tilalmat javasol a hagyomány: fogászati, patyolat és kertimunka-tilalmat.

SZOMBAT – szeptember 18.: Csak késő éjjel vált jegyet a Hold. Emiatt a mai napra a tegnapi tanácsok vannak érvényben: szellőztetés, fogászati, patyolat és kertimunka-tilalom. Közben engedélyezz magadnak olyasmit, ami szokatlan! Csinálhatsz mást. Segít, ha mersz kicsit bolond lenni…

VASÁRNAP – szeptember 19.: Ma egész nap a vizes Halakban jár a Hold, ami aktuálissá teszi a mosást, locsolást, és minden vizes tevékenységet. Közben egyre erősebben fogod érezni a kedd hajnali telihold feszítő erejét, amitől ingerlékeny és fáradékony lehetsz. Lehetőleg ma ne erőltess semmit! Inkább lassan, álmodozva tedd a dolgod!

HÉTFŐ – szeptember 20.: A holnap hajnali telihold kissé feszültté tehet téged és mindenki mást is. A Halak Hold miatt fokozottan szenzibilisen reagálhatsz mindenre. Nem lesz könnyű koncentrálnod. Folyton elkalandoznak a gondolataid. Ez megnehezítheti a munkádat és/vagy a tanulást.

KEDD – szeptember 21.: Hajnalban 01:55-kor telihold lesz, ami csak egy perc, de a hatása egész nap érzékelhető. Te vagy a másik fél képes a legapróbb dolog miatt duzzogni. Szerencsére kora reggel a Hold átlép a törekvő Kosba. (A teliholdról részletesebben lejjebb olvashatsz.)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 15-21.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 15-21.

ELMERENGŐ TELIHOLD

Kedden hajnalban 01:55-kor a Hold a Halakban, a Nap a Szűzben áll, és egymással pont szembe kerülnek. Ezt nevezzük teliholdnak.

A Halak hajlamos az elmerengésre, míg a Szűz megfontolt. A Halak Hold olyan, mint egy mesehős: nem érdekli a realitás, őt az ideák vonzzák. Szeretné jobbítani a világot, mert hisz a jóságban. Ez szép, de a Szűz Nap ezzel pont szembe „megy”, és teljesen ellentétes elveket vall. Esze ágában sincs merengeni, őt a tények érdeklik. Ebből törvényszerűen feszültség, illetve konfliktus támad.

Heti holdhoroszkóp

Teliholdnál (Fotó: Pixabay)

Teliholdkor mindenki ingerültebb és sértődékenyebb. Most egészen apró dolgok adnak ürügyet. Ezért is nagyon óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz senkivel összeszólalkozni. Se családon belül, se szerelemben, se barátságban, se munkában…
Ne feledd, hogy teliholdkor a közlekedésben is óvatosnak kell lenned! A telihold mindig a szembejövő járművek veszélyét jelzi. A figyelem és a körültekintés a legfontosabb most. Ezzel elkerülhető a legrosszabb: a baleset.

A telihold, maga a Nap-Hold szembenállás csupán egy perc. De hatással van az egész napodra. Sőt már előző nap, hétfőn is érzékelheted.
Akkor vigyázz különösen, ha Halak vagy Szűz-szülött vagy! De Ikrekként és Nyilasként sem árt az óvatosság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top