nlc.hu
Horoszkóp

Tegyél meg ennyit a közös boldogságotokért!

5 tipp, ami még a legjobb párkapcsolatot is feldobja

A házasságok több mint fele válással ér véget, és a legtöbbször prózai az ok: a párok hagyják teljesen kihűlni az érzéseiket.

Ahogyan naponta fogat mosol és zuhanyzol, olyan egyszerűen lehet hozzászoktatni magad egy párkapcsolatban is a szükséges gesztusokhoz. Nem lesz érzések nélküli rutin, csupán az, hogy megszokod: mindig van annyi idő, ami a másikra szánt figyelemhez elég.

párkapcsolat

Fotó: Unsplash

1. Hogy vagy?

A munka után, a nap végén, mindig kérdezd meg tőle, milyen napja volt. Mindig lesz mit mesélni egymásnak, és egy idő után kibontakoznak a mélyebb, érzelmeket és terveket érintő témák is. Beszélgetni jó, ne felejtsétek el alkalmazni ezt az ősi módszert.

2. Csókkal köszönj

Mindig adj egy búcsúcsókot és ölelést, amikor elváltok, és mindig üdvözöld ugyanígy, ha újra látjátok egymást. Ez az apróság képes teljesen megváltoztatni a hangulatot.

3. Írd le az érzéseidet

Ha éppen nincs mód telefonálni, nincs idő hosszasan csevegni, írd le neki, mennyire szereted, kívánod, hiányzik. Rejthetsz papírdarabot a holmija közé, vagy írhatsz üzenetet. De még romantikusabb módot is választhatsz: virágküldés üzenettel, esetleg képeslap a saját fotóddal.

4. Beszélgess

Minden héten legyen beszélgetős estétek. Kapcsold ki, vagy tedd el a telefont, rakd félre a laptopot. Egy néma kapcsolatban furcsa és nehéz lesz visszaszokni rá, de meglátod: új távlatok nyílnak köztetek.

5. Ölelj hosszan

Mindennap, többször és hosszan ölelkezzetek. Az ölelés erősíti a kötődést, növeli a biztonságérzetet, és sok-sok boldogsághormont termel. Találjatok vissza egymáshoz, és élvezzétek ezt a csodát!

(via yourtango)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top