nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegy párosok, akiknek nem árt megfontolni az esküvőt

Ezek a csillagjegyek még az esküvőt is képesek ellógni

Van, aki az utolsó pillanatban gondolja meg magát. Méghogy ez gyerekes? Persze hogy az! De ki akar egy megbízhatatlan alakkal frigyre lépni?

Oltár előtt otthagyott menyasszonyok, anyakönyvvezető előtt reménykedve ácsorgó vőlegények – mindkettőre volt már pár példa a történelem során. De hogy mely párosok számítsanak ilyen sokkra… most meglátjuk.

esküvői tánc

Pedig még ezt a hülye táncot is betanultuk nekik! / Fotó: Unsplash

Bak és Vízöntő

A Bak felelősségteljes, a hagyományok híve. Ha már igent mondott, akkor jöhet a jóban-rosszban: még a legrosszabb kapcsolatból sem lép ki, nehogy megszólják. Főleg egy ekkora lakodalom után! Persze ha Vízöntővel házasodott, mindenre megvan az esély. A vidám, szabad és önfeledt lélek néha halálra idegesíti friss kedvesét. Úgy néz ki, ő fogja halálra unni magát a szabályok árnyékában, és ha nem is a nászúton, de hamarosan búcsúzik.

Kos és Szűz

A Szűz maximalista, hűséges és megbízható. Ha ő valakiben megbízik, az iránt örökre hűséges marad. Az utolsó részletig megtervezi a nagy napot, és természetesen az egész életet. A Kos ambiciózus, erős vezető, amivel elbűvölte a Szüzet. Természetesen merőben mást akar, mint a tervek, és nem fél megszegni hitvese szabályait. A figyelem középpontjában érzi jól magát, míg a Szűz lassan összemegy az árnyékában. A hangadó fél távozik, pedig a másik szenved jobban.

Ikrek és Halak

Az Ikrek imád flörtölni, társalogni, ebben a Halak jó társ lesz. De mindketten szeretnek álmodozni is, és nem túl megbízhatóak. Szeretik jól érezni magukat, de szívesen elsiklanak a fontos dolgok fölött. Például, hogy a Halak több szeretetre vágyik, az Ikrek pedig több izgalomra. Náluk az is előfordulhat, hogy együtt lépnek le a násznép elől, mert meggondolták magukat. De az is, hogy az Ikrek végül (a szertartás után, naná) a násznép közt találja meg az igazit.

(via thetalko)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top