nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a helyzetet utálnád a legjobban a horoszkópod szerint

Minden csillagjegynek van egy rémálma

Van olyan helyzet, amibe belecsöppenve sokkot kapsz: ébresszetek fel! Mindenkinek megvan a maga rémálma, és reméli, hogy soha nem kell átélnie.

Lehet, hogy már álmodtál róla, lehet, hogy már belegondoltál. Mi lenne életed legnagyobb sokkja, ami előfordulhat veled? A csillagjegyed alapján megtippeltünk a tiédet is. Képzeld el, és nevesd ki magad!

ufó tehén

…és az ufókról még csak szó sem esett. / Fotó: Unsplash

Kos: mindenkinek jobb

Egy szobába vagy zárva magányosan, és pasziánszoznod kell egy pakli hiányos kártyával. Térerő alig van, wifi is éppenhogy: csak azt látod, hogy az összes barátod koktéllal a kezében bulizik.

Bika: biztonság mindenek fölött

Őrülten beleszeretsz egy csodálatos férfiba, akiről kiderül: szabadúszó író. Nincs lakása, a világban utazgat, hónapról hónapra él, és a legolcsóbb motelekben húzza meg magát.

Ikrek: menni, vagy maradni

Órákig készülődsz egy fényűző buliba, végül nem tudod, hogy akarsz-e menni. Elindulsz, de a szomszéd néni feltart: közben egy Insta-posztból kiderül, Madonna és Brad Pitt is ott voltak, de már léptek is.

Rák: mi lehet a baj?

Egy végtelen rapid-randin veszel részt, ahol senkinek nem tetszel, de nem mondják el mi a baj… mák van a fogaid közt? Mindez télen, a hidegben, ahol bőr miniszoknyát viselsz.

Oroszlán: a hírnév nyomában

Színész vagy, aki végre kap egy szerepet, talán ez lesz az áttörés. Az év legszebb napján forgatsz, egy sötét szobában, 40 másodperced lesz a filmben. Amit végül kivágnak, mire a moziba kerül.

Szűz: csak terv szerint

Hetekig szervezel egy kirándulást a barátaidnak, az utolsó percig kidolgoztad. Mindenki összegyűlik, mire a Kos azt mondja: menjünk inkább máshova! Mire egyetértésben mindenki felkerekedik.

Grand Canyon

„Nézzék ezt a csodálatos tájat!” / Fotó: Unsplash

Mérleg: valóra vált álom

A legnagyobb stílusikon gardróbjához teljes hozzáférést kapsz! De mikor belépsz, minden cipő pár nélkül van, a ruhák gyűröttek, és sehol egy vasaló. Plusz: a minibár is üres…

Skorpió: ne vedd komolyan

Elmész egy humorista előadóestjére, ahol remekül szórakozol… majd téged hív ki a színpadra. Az utolsó porcikádig kigúnyol, a közönség pedig remekül szórakozik.

Nyilas: a szabadság fogságában

Álmaid otthonára találsz. Pezsgőfürdő, medence, kert szauna, lombházikó, és még az ár is szuper! De a szerződésből kiderül: negyven évnyi bérleti szerződést kell aláírnod. Maradhat?

Bak: csak befutó lehetsz

A világ legjobb munkájára jelentkezel. Az interjún viszont közlik, hogy egy tesztet kapsz, amire nem készülhetsz, viszont az emberek 99%-a megbukik rajta. Sok sikert!

Vízöntő: használd a fejed

Unalmas egyenruhában, egész nap szalagmunkásként dolgozol. A főnök hirtelen megváltoztatja a munkakört: a leírás egymilliárd helyesírási hibát tartalmaz, és egész életedben javíthatod.

Halak: a nagy napod közeleg

Az esküvőd napja van, minden csodaszép… de közlik, hogy itt egy másik lagzi lesz. Egyik helyről rohantok a másikra, végül leszakad az ég: ázott verébként tudatosul benned, hogy szaharai homoktól pirosan álltok egy mezőn.

(via purewow)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top