nlc.hu
Horoszkóp

A legkarizmatikusabb csillagjegyek

Ezek a legkarizmatikusabb csillagjegyek

A feltűnő, az életigenlő, a miszikus és a társasági. Íme a négy legkarizmatikusabb csillagjegy!

Ők azok a bizonyos emberek, akiket lehet szeretni vagy utálni, de figyelmen kívül hagyni egészen biztosan nem…

Oroszlán

Persze, hogy az Oroszlánok állnak a legkarizmatikusabb csillagjegyek listájának élén! Ki is kérnék maguknak, ha nem így lenne. Megjelenésükkel, viselkedésükkel, gyakorlatilag minden megnyilvánulásukkal felhívják magukra a figyelmet. Ráadásul, mivel elképesztő és kifogyhatatlan mennyiségű energiával rendelkeznek, ezért könnyűszerrel képesek az érdeklődés középpontjában maradni és olykor még a reflektorfényt is túlragyogják.  

Kos

A Kosok merészek és lelkesek, éppen ettől olyan karizmatikusak. Pozitív, szenvedélyes és életigenlő személyiségük rendkívül vonzóvá teszi őket mások szemében, olyannyira, hogy sokan szeretnének minél közelebb férkőzni hozzájuk és minél több időt tölteni velük, hogy osztozhassanak velük a jókedvben és az élményekben. A jegy szülöttei azonban ezt az esetek többségében egyáltalán nem veszik zokon, sőt, nagyon is legyezgeti a hiúságukat. 

Vidám nő

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiók oly mértékben karizmatikusak, hogy szinte hipnotikus hatást gyakorolnak másokra. Ha akarják, ha nem. Kisugárzásuk mágnesként vonzza az embereket, amit azonban bizalmatlan személyiségükből adódóan gyakran teherként élnek meg. A „körön belülre” csak igen keveseket engednek, ami azonban csak fokozza az őket körülvevő misztikumot.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttei vérbeli társasági emberek: kiválóan kommunikálnak és figyelmesen hallgatnak, ez teszi őket annyira magával ragadóvá. Ösztönös érzékük van ahhoz, hogy akár egészen introvertált embereket is bevonjanak például a társalgásba, az energiák áramlásába, mindeközben pedig a legkevésbé sem erőszakos módon, de egyértelműen a kezükben tartják az irányítást. Ezzel azonban mindenki csak jól jár.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top