nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

Heti holdhoroszkóp 2021. szeptember 22-28. – Méregteleníts a természet erejével!

A fáradtságtól több szénhidrátot kívánsz, mert azt hiheted, hogy ettől visszanyered az erőt. Holott a holdhoroszkóp és a fogyó Hold azt javasolja, hogy inkább méregteleníts!

Igyál salaktalanító, detoxikáló teákat, és egyél minél több zöld salátát! Ettől könnyebbnek és fittebbnek fogod érezni magad.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

Heti holdhoroszkóp

Az egészség ízei (fotó: Pixabay)

SZERDA – szeptember 22.: A Kos Hold miatt mára is érvényes a fogászati tilalom. És ne feledd, hogy a Kos egyfajta „sprinter”: a rövidtávú feladatokhoz van elég energiád, türelmed. Ebből többet is beiktathatsz. Csak ne kelljen órákig egy dologra koncentrálnod!

CSÜTÖRTÖK – szeptember 23.: Délután vált jegyet a Hold: a „szép” Bikába lép. A Bika hajlamosít a szépítkezésre. Mivel már fogy a Hold, tanácsos ma gyantáztatni, és bőrt tisztítani. Látványos és tartós lesz az eredménye. Ám ma a Hold nem kedvez a fogászati beavatkozásoknak. Különösen az alsó álkapocsban.

PÉNTEK – szeptember 24.: A Bika Hold kihozza belőled a gurmandot. Hiába fogy a Hold, nem sok kedved lesz diétázni, méregteleníteni. Azért vigyázz az édességgel! Inkább a természetes cukrokat részesítsd előnyben: gyümölcscukor, szőlőcukor! Vagy akár a méz is jobb, mint a fehér cukor.

SZOMBAT – szeptember 25.: Marad a Hold a Bikában. Emiatt mára is érvényes a cukor „tilalom”. Viszont a fogyó Hold kedvez a szőrtelenítésnek. Jól teszed, ha ma gyantáztatsz. Azt fogod tapasztalni, hogy tartósabb lesz a hatás. Arcradír, testradír is aktuális a mai napon.

VASÁRNAP – szeptember 26.: Hajnalban az Ikrekbe lép a Hold, és azt javasolja mára, hogy szellőztess, sétálj, szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet is! És hasznosítsd a fogyó Hold erejét selejtezésre, méregtelenítésre! De csak azt tedd, ami jól esik! Csak így tud érvényesülni az Ikrek könnyedsége, derűje, jó humora.

HÉTFŐ – szeptember 27.: Ma az Ikrek Hold légiesen könnyűvé teszi a lépteidet. Ha szoktál futni, akkor ezt megtapasztalhatod. De bármilyen más sportban is élvezheted ezt. Szóval a könnyedség legyen ma napirenden! Ennek jegyében választhatsz kulturális programot, vidám társaságot.

KEDD – szeptember 28.: Délután a Hold átlép a Rákba, és szentimentálisabb hangulatot hoz magával. A családod, a szüleid és különösen az édesanyád fontossá válik. Ne feledd, hogy nem csak anyák napján vihetsz neki virágot! Persze bármi mással is kedveskedhetsz neki.

Napi horoszkóp

Szépség és erő (fotó: Pixabay)

Erre figyelmeztet a heti holdnaptár

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 22-28.

Heti holdhoroszkóp tábla 2021. 09. 22-28.

Ez is érdekelhet Ősz Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top