nlc.hu
Horoszkóp

Idén szüreti randi a Bikával, jövőre talán már esküvő is lesz

Vidd el őszi randevúra ezt a 4 csillagjegyet!

Romantikus randevú ősszel? Sokkal több lehetőség van benne, mint gondolod! Ez a négy csillagjegy egyenesen imádni fogja.

Még egy esős napból is ki lehet hozni a maximumot ha randevúról van szó, hát még ha kisüt a nap! Ha már kicsit is ismered a randipartneredet, tudod, hogy mivel lehet lenyűgözni őt. Nincs más dolgod, csak átültetni azt őszi környezetbe. Ne felejts el fotókat készíteni, az őszi fények csodásan festenek a képeken.

őszi esküvő szőlőben

Ami idén randihelyszín, jövőre talán egy esküvő színhelye… / Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Felizgatják a kihívások, imádja a természetet, a mozgás az élete. Tökéletes randevú lesz, ha kinézel egy szép, panorámával teli túrautat. Ha teljes hétvégét tudtok eltölteni, szombat estére foglalj szállást egy erdőszéli vendégházban. Ha egynapos kirándulás lesz, a végét igazítsd egy kellemes étteremhez, így a romantikus vacsora sem marad el.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha valami otthonos, kellemes és intim, azzal már levetted a Rákot a lábáról. Főzz neki valami finomat, de ne otthon, a konyhában! Ha van kerted, ott bográcsozzatok, ha nincs, szervezz egy szalonnasütéssel egybekötött csillaglest. Készülj fel asztrológiából is, elámul, ha megmutatod neki a saját csillagképét.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ha szeretted volna kipróbálni, milyen az elszáradt kukoricatáblában bolyongani, akkor a Skorpió tökéletes partner lesz hozzá. Imádja az izgalmas, misztikus helyzeteket, márpedig ez egyértelműen az lesz! Készíts elő egy kis tisztást piknikre, hatásos lesz betoppanni édes-kettesben. Mivel senki nem lát, bármi előfordulhat…

Bika (április 19. – május 20.)

Evés, ivás, napsütés, kacagás – minden, ami érzéki élvezet, a Bikához köthető. Egy jó bort választani a vacsorához kedves dolog, de ha szüretet választasz a bor helyett, az felejthetetlen élmény! És ha olyan jól sikerül a randevú, ki tudja – jövőre talán épp a lagzit ünneplitek a szüreten!

(via popsugar)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top