nlc.hu
Horoszkóp

Használd boszorkányságra a tengervizet

Tengervizet hoztál a nyaralásból? Használd fel mágiára!

Lehet, hogy a nyaralásból te is hoztál haza többször emlékül egy kis üveg vizet, ami aztán a lefolyóban végezte. Ha mégis megvan, használd fel inkább egy kis boszorkányságra!

A víz csodálatos teremtmény, és nem csupán azért, mert elengedhetetlen az élethez. Vízpart közelében megnyugszunk, gyógyulunk, és a tiszta vízzel még gyógyítani is lehet. A mágikus, vagy rituális fürdőzéseknek végtelen variációja létezik, de ha van otthon egy palacknyi tengervized, az sem vész kárba. Lehet, hogy amikor elhoztad, még fogalmad sem volt, mire használható: most megmutatjuk, hogyan varázsold vele szebbé az életed.

tengerben sétáló nők

Fotó: Unsplash

1. Elősegíti az érzelmi egyensúlyt

A víz elem a mágiában az érzelmeket szimbolizálja. És mi lenne nagyobb hatalom, mint egy hatalmas, élő tenger, vagy óceán! Amikor mágikus főzetet készítesz, vagy egyszerűen behintesz egy oltárt, vagy mágikus teret vízzel, használd csapvíz helyett a tengervizet.

  • Segít begyógyítani a szívedet egy nehéz szakítás után.
  • Bármilyen veszteség ért, megkönnyíti a gyászidőszakot.
  • Támogat felépülni a hosszas szomorúságból, vagy depresszióból.

2. Rituális fürdők kiegészítője

Bármilyen céllal is végzel rituális fürdőt (mint például a vonzalom, a nőiség fokozására Afrodité fürdőjét), abban megidézed a tenger energiáját is. Ilyenkor elég, ha egy kávéscsészényi vizet öntesz bele az emlékbe hozott palackból, máris egyesül a csapvíz a világ összes vizének erejével, így válik még varázslatosabbá, ami amúgy sem éppen hétköznapi.

3. Harmóniát hoz a családba

A tengervíz különösen hatékony az érzelmi zavarok rendezésében, a negatív energiák eltávolításával. Ha a szerelmeddel, vagy a családoddal áll a bál, az otthonodból elűzheted mindezek rossz energiáját, ha szórófejes üvegcsébe töltöd a tengervizet, majd a nyílászárókra fújsz belőle. 

4. Tisztítja a teret

A szórófejes üvegbe a víz mellé tölts egy kis tiszta alkoholt, és pár csepp illóolajat – amit szeretsz, vagy ami az érzelmeidnek, céljaidnak megfelel. Ezzel a keverékkel fújj be minden helyiségbe egy-egy fuvallatot. A tengervíz és az olaj energiája megtisztítja a szobák energiáját, és az adott illóolaj pedig testileg-lelkileg hat.

5. Tisztító tűz az érzelmi felszabadulásért

Ha megfogalmaztad, mitől szeretnél megszabadulni, milyen érzelmet engednél el, tűzálló tálban gyújts a szabadban tisztító tüzet. Nézd a lángokat, majd mondd el a gondolataidat. Amikor úgy érzed, már el kell oltanod, öntsd le egy adag tengervízzel, és éld meg a megszabadulást! Tudatosítsd a sistergést, a füstöt, az elhaló lángokat, a párává váló víz illatát, végül engedj el mindent, és érezd, ahogy megkönnyebbülsz.

(via moodymoons)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top