nlc.hu
Horoszkóp

Spórolós csillagjegyek

Ez a 4 csillagjegy művészi szintre emeli a spórolást

Ezek a csillagjegyek nem azok közé tartoznak, akiknek a kezei közül kifolyna a pénz. Mindig van megtakarításuk, és nem szórják el felesleges dolgokra a fizetésüket.

Vannak azok, akik impulzívan vásárolnak, és vannak, akik kétszer is meggondolják, mire adjanak ki pénzt. A spórolás mesterei következnek!

Bak

A Bakok a 12 csillagjegy közül a legjózanabban, legrealistábbak. Nagyon meg tudják fogni a pénzt, néha még a személyes igényeik kielégítésénél is fontosabbnak tartják a spórolást. Minden kiadást kétszer is meggondolnak, és inkább választják a puritán életmódot, mint a tárgyakkal való önjutalmazást, ha cserébe félre tudnak tenni egy kis pénzt.

Spórolós csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bika

A kényelmet kedvelő Bikák egyszerűen működnek – a szó legjobb érzelmében. Ki nem állhatják az olcsó dolgokat, abszolút a minőség mellett teszik le a voksukat, de ez nem jelenti azt, hogy könnyelműek lennének a pénzügyeikben. Jelentéktelen dolgokra nem költenek, és ha tanácstalanok, biztos, hogy nem lesznek restek tanácsot kérni arra vonatkozóan, mibe fektessék a pénzüket, hogy az kamatozzon.

Ikrek

Az Ikrek bonyolult lelkek, de kétségkívül szórakoztatóak, azonban ne gondold, hogy a poéngyáros személyiség mögött nem lapul egy nagyon is következetes és hidegfejű pénzügyi zseni! Az Ikrek okos befektetők, nem költekeznek feleslegesen, és a pénzüket olyan dolgokba fektetik, amelyekben biztosak, hogy jól hoznak majd a konyhára.

Oroszlán

Az Oroszlán rajong a luxusért, de mivel spórolni is szeret, néha konfliktusba keveredhet önmagával. A legtöbbször azonban győz a józan ész, és inkább a megtakarításait gyarapítja, mintsem a gardróbját bővíti.  Az Oroszlán teljesen egyetért azzal, hogy a barátokra is kell költeni – egészen addig, amíg te fizetsz.

via

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top