nlc.hu
Horoszkóp

A 3 legszerencsésebb csillagjegy októberben

Ennek a 3 csillagjegynek csodás időszak következik

Megannyi csodás dolog van az őszben, és ha örülni tudsz ezeknek az apróságoknak, szerencsés vagy. De három csillagjegynek ennél is többet hoznak az októberi csillagok.

Felragyognak az ősz színei: sárga, bordó, piros levelek, és a barna ezer árnyalata. Jöhetnek a kirándulások, a forralt borozások, és előkerülnek végre az átmeneti kabátok a hozzájuk illő puha sálakkal. A Mérleg hava sokkal romantikusabb, mint ahogy elsőre gondolnád, és rengeteg kényeztetést, luxust és szépséget rejteget. Mindenki megtalálhatja benne az örömet, főleg három csillagjegy – akiknek szuper hónap ígérkezik.

bulizó nők

Ünnepeld és élvezd az őszt! / Fotó: Unsplash

Mérleg: rólad szól a buli

Természetesen, hiszen te vagy a születésnapos! Ha elmúlt, akkor folytasd a Mérleg-fesztivált, ha majd csak a vége felé lesz, kezdd el azonnal ünnepeltetni magad. De egy biztos: vissza nem térő alkalom, hogy magaddal foglalkozz, és nem csak testileg. Ismerd meg a gyors döntésekre képes oldalad, és zárd rövidre a felbukkanó bonyodalmakat. Ami a kapcsolatokat illeti: olyan jól érzed most magad, maradj türelmes. Az ősz gyümölcse is megérkezik, szerelembonbon formájában.

Skorpió: régi terhektől szabadulsz

Bár a te időd még egy kicsit távolabb van, addig se tétlenkedj. Ismerkedj meg életed szerelmével, és még előtte, de mellette mindenképp használd ki a kozmikus energiákat. Ugyanis most megszabadulhatsz minden olyan tehertől, amik eddig hátráltatták a szerelmi életedet. Engedd el a káros berögződéseket, félelmeket, ha egyedül nem boldogulsz, új partnered ebben is méltó társad lesz.

Nyilas: soha nem érezted magad ilyen gyönyörűnek

A Vénusz meglepetéseként sugárzónak, és kívül-belül gyönyörűnek érzed most magad. Az is vagy, de mégsem hiszed el ezt a szeretteidnek. Most magaddal randevúzz, ismerkedj: ha nem vagy kapcsolatban, nem is most jött el az idő, bármilyen sok bókot zsebelsz be. Használd ki ezt az állapotot a fejlődésre, fogj tanulásba, vállalkozásba, mindenhez remek energiákat biztosítanak a csillagok.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet boldog lány ősszel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top