nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nehezen esnek szerelembe

Ez a 3 csillagjegy nem tudja kimutatni az érzelmeit

Találkozol valakivel, aki nagyon vonzó számodra, de nem tudod eldönteni: ő mit érez irántad? Ha egyike a négy csillagjegynek, ez nem véletlen.

Három csillagjegy szülöttei mutatják ki legnehezebben az érzéseiket, így eléggé problémás velük a párkapcsolat. Másként élik meg a szerelmet is, sőt, igazából az is felmerül velük kapcsolatban: képesek a szerelemre?

magányos nő

Fotó: Unsplash

Szűz: bizalmi gondjai vannak

Ha a Szűz jegyű párod folyton megmérettetések elé állít, nem jelenti azt, hogy nem szeret. Sajnos nagyon nehezen bízik meg másokban, és ezt nehezíti, hogy elképesztő magas elvárásai vannak. Ha már együtt vagy vele, nem lehet rossz a helyzeted, de dolgoznod kell, hogy racionális kedvesednek több romantikát tudj vinni a kapcsolatba.

Bak: erősnek mutatja magát

Meg van győződve róla, hogy az érzelmek kimutatása a gyengeség jele. Virágot vesz, romantikus vacsorára visz – de mintha ezek kellékek volnának neki. Így is van, szeretne nagyon jó lenni a párkapcsolatban, de nem tudja természetesen csinálni. Sokszor bújik a munkája mögé, de ha túlzásba viszi, nem biztos, hogy kitartasz mellette.

Vízöntő: alkalmatlan a romantikára

Mély érzései vannak, de a legfurcsább módon mutatja ki. Ez az egész „érzelem-dolog” nehézkes számára, hiszen nincsen hozzá egy racionális tájékoztató. Éppen ezért legyél türelmes vele, sokszor ebből adódik, hogy kedveskedni próbál, de teljesen mellétrafál. Ha megbizonyosodtál róla, hogy tényleg szeret, csak máshogy: maradj, és próbálj meg ráhangolódni.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top