nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg nő imádja szexszel kezdeni a napot

7 dolog, amit a Mérleg nő imád a szexben

A Mérleg hölgyekről nem a szenvedélyesség jut elsőre eszünkbe, de ez a visszafogott eleganciájuk miatt van így. Amit teljesen levetkőznek, a megfelelő személy társaságában.

A Mérleg csillagjegy (szeptember 23. – október 22.) elképesztően szexi és szenvedélyes, ha megtalálja azt a partnert, aki képes feltüzelni őt. A kényeztetés nála mindig fejben kezdődik: bókolással és udvarlással kell kezdeni, ennél jobb elő-előjáték nem létezik számára.

szerelmespár az ágyban

Nincs jobb egy szexi reggelinél / Fotó: Unsplash

1. Fejben kell meghódítani

Akármennyire is vonzódik valakihez fizikailag, nem képes szexelni, csak ha fejben is megvan a kémia. Aki okos, vicces, és a nézetei nem taszítóak a Mérleg nő számára, annak van esélye megismerni a hálószobáját is.

2. A csók a kulcs

Bármilyen forró is a hangulat, vagy rövid az idő, nincs szex csókok nélkül. Sőt, ha valamiféle csók-játékot talál ki a partnere, azzal el lehet őt szédíteni. És mielőtt bárki máshogy gondolná: a csókok nem csak az ajkakra valók, ott van még az egész test…

3. Mindig bókokra van szüksége

Imádja, és nagyon felizgatja, ha az ágyban is bókokat kap. Persze a leggyengédebb, romantikus szólamoktól kezdve a szexi, pajkos dicséretekig bármi jöhet – ez utóbbiak persze leginkább akkor, ha más nem hallja.

4. Imádja szexszel kezdeni a napot

A reggeli szex a Mérleg nő kedvenc reggelije! Nyilván örül, ha ezután ágyba kapja az ételt is, de ha előbb a desszert érkezik, annak soha nem tud ellenállni. Természetesen tisztában van azzal is, hogy az ilyen napkezdet mindkét félnek örömteli hangulatot csinál, egész napra.

5. Minden újdonságra nyitott

A Mérleg békés, kedves természetű, így a durva, erőszakos dolgok nála nem jönnek szóba. De azon túl is van egy csomó új dolog a szexben, amit még soha nem próbált. Nem nyomulós, azaz lehet, hogy kezdeményezni nem fog, de minden mókában benne van.

6. A játékszerekre sem mond nemet

Ami a mindkét fél gyönyörét szolgálja, és nem agresszív, az mind kedvére való. Kísérletezik szexjátékszerekkel, helyszínekkel és szerepjátékkal is, ami kedvére való, megtartja az állandó repertoárban.

7. Szereti megbeszélni a történteket

Szex után szívesen elemzi a történteket: nyíltan elmondja, mi tetszett neki, hogyan érezte magát, és azt is szóvá teszi, ha valami nem volt ínyére. Nyitott, intelligens szexpartner, akivel öröm lesz a szex minden perce, mert ő csak egyet akar: hogy mindig jól és egyre jobban élvezzétek.

(via pandagossips)

Ez is érdekelhet szexi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top