nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy szíve össze fog törni októberben

Szívszorító időszak jön ezeknek a csillagjegyeknek

A szakítás mindig fájdalmas, még akkor is, ha jó ideje nem működik a párkapcsolat.

Sokszor nem veszed észre a szakításra figyelmeztető jeleket, pedig szinte ordítanak. Ilyenkor tisztázni kell: valóban a párod volt a fontos, vagy a párkapcsolat? Ha mennie kell, engedd el. Gyászold meg, majd tanulj, fejlődj a veszteség által. És szüless újjá, felkészülve egy csodás új kapcsolatra.

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Bika: legyél erős

A nyári szerelem lángja már szeptemberben sem volt túl heves, de mostanra végképp úgy tűnik, a szakadék köztetek csak növekszik. A párod egyre több fájdalmat okoz, de azzal vigasztalhatod magad: rövid ideje vagytok csak együtt. Arra figyelj, hogy te ne bánj rosszul másokkal, mert téged bántanak. Az okot szüntesd meg, szakíts! Amint begyógyulnak a sebeid, jönni fog az igazi.

Halak: ne alkudj meg

Bár régóta tart a párkapcsolatod, te is érzed a lelked mélyén: nem erre vágysz. Minden rendben van, de nem pezsdít már föl, és a párod egyre kevesebbet energiát fordít rád. A gondjaiddal is egyedül hagy, megéri így? Ha nincs szeretet, támogatás kettőtök közt, csak egymás mellett létezés, ideje továbblépni. Fájdalmas lesz, de mindketten jól jártok, ha őszinték vagytok magatokkal.

Nyilas: túl sok voltál

Mindig erős vagy, független, és bármilyen harmonikusnak is tűnik a kapcsolatod, a párod számára ijesztő ez a magabiztosság. Ne lepődj meg, ha kiderül: máshol keresi a boldogságot. Nem vagy neki túl kevés, ellenkezőleg! Ő érzi magát kevésnek hozzád képest, így olyat keresett, aki felnéz rá. Szörnyű fájdalom, de meg kell tanulnod, hogy egyenlő félként kezeld a másikat.

(via herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top