nlc.hu
Horoszkóp

Melegítsd fel a lelked ezen a hűvös őszi napon

A Mérlegnek azonnal társaság kell, forró italokkal

Három csillagjegyet különösen megvisel a borús idő, neki szólnak a tippek – de nyugodtan kövesd a példájukat!

Még nem vész őszi ködbe az elmúlt nyár, és a karácsony sincs közel, bár egyes boltok kínálatába már beférkőztek a télapófigurák. De vannak olyan napok, amikor úgy érezzük, a lelkünk is áthűlt, és azonnali gyógyírra van szükség, különben menthetetlenül megfagyunk. Három csillagjegy most különösen szenved, ha te is így érzel, nyugodtan lesd el lélekmelengető módszerüket.

teát ivó nő

Melegítsd fel a lelked a borús időben! / Fotó: Unsplash

Kos: irány a szauna!

Nemrég még a napon száradtál egy kimerítő úszás után, és a mozgás örömén kívül a hullámok csobogása, a strand zaja is feltöltött energiával. Itt az idő megvenni az uszodabérletet, és miután átmozgattad a testedet, irány a gőz: felkészíti a téli hónapokra az immunrendszeredet, és ilyenkor lazíthatsz, átgondolva a teendőidet.

Rák: gyertyagyújtás és romantika a kulcs

Szigorúan lelki alapon működsz. Ha érzékeny szívedben minden rendben, akkor lepörög rólad a világ hidege is. Keresd elő a mécseseket, gyertyákat, elérkezett a pislákoló lángok időszaka. Egy forró teával, vagy forralt borral még jobbá teheted a hangulatod, mielőtt bekuckózol a képernyő elé. Keresd elő a kedvenc romantikus vígjátékodat, neked ennél jobb gyógyír nem létezik.

Mérleg: kacagás társaságban

Ki az a két-három ember, aki mindig felvidít? Gyorsan jelezz nekik, hogy ősz-vészhelyzet van! Ugyan a születésnapod jelentősen megszépíti ezt az időszakot, de amikor beköszönt az esős idő, te is lelki támogatásra szorulsz. A kacagtató barátaiddal elfogyasztott forró csoki és csodás sütemények jó hatással lesznek, rád és a többiekre is.

(via talko)

Ez is érdekelhet Ősz Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top