nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akinek igen piszkos a fantáziája

A Skorpió gondolatban mindenkit levetkőztet

Soha nem tudhatod, kinek mi jár a fejében. Ennek a négy csillagjegynek legtöbbször a szex, de vajon melyikük viszi a prímet?

Szerencsére, arra még nem találtak ki eszközt, hogy valakinek olvassunk a gondolataiban. Bármilyen fantasztikusan hangzik, és jól jönne néha a gondolatolvasás, nem biztos, hogy mindent tudni akarunk. Minden bizonnyal a legtöbben zavarba jönnénk attól, amit ezeknek a csillagjegyeknek a fejében találunk. Vagy inkább izgalomba?

 

4. Rák: romantikától a megszállottságig

Mindenki érzékeny, romantikus léleknek tartja, közben titokban a szex megszállottja lehet. Amikor társra, vagy szeretőre vadászik, mindenkiben csak a szexi prédát látja, és arra gondol, milyen szerető lehet. Kapcsolatban pedig bárhol a szerelmére veti magát, mert bárhol járnak, mindig az van a fejében: mikor szexelhetnek végre egy jót?

pár a zuhany alatt

Nem véletlen, hogy a Skorpió a legszexibb / Fotó: Unsplash

3. Kos: a teljesítmény őrületében

Mindig a legjobb akar lenni, így a szexben is. Gyakran agyal azon, milyen trükkel vagy pózzal lephetné meg a párját, hogy még nagyobb gyönyörben legyen része – magának is. Önmagát akarja legyőzni a képzeletbeli versenyben, ahol a tét az: a legtöbb orgazmust okozni, a legtovább bírni, és a legtöbbször csinálni egymás után.

2. Oroszlán: imád az imádat tárgya lenni

Milyen meglepő, a szexi fantáziája folyton arról szól, hogyan istenítik őt, és a hálószoba-béli teljesítményeit. Ha ismeretlenről fantáziálgat, az a témája, hogy mekkora meglepetést okoz. Ha pedig a szerelmével való szex jár a fejében, akkor a témája az, hogy mindig csak jobbnak és szexibbnek látja a másik, és már ettől elalél.

1. Skorpió: mindenki potenciális szexpartner

Ha valaki megtetszik neki, gondolatban egyből levetkőzteti. Elképzeli, hogy az illetővel milyen a szex, milyen hangokat ad ki, milyen az illata, és mit szeret az ágyban. Amikor a Skorpió bájosan bólogat valakinek, inkább jobb nem tudni, hol tart a gondolataiban. Persze illedelmesen magában tart mindent, de lehet, hogy a fejében éppen vadul zajlik a szex.

(via pandagossips)

Ez is érdekelhet nő és férfi az ágyban vörös selyemmel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top