nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy taszító tulajdonságai

Ne akard tudni, hogyan fordulnak ki magukból ezek a csillagjegyek

Meghökkentő, ha egy kedvesnek megismert ember a szemed láttára fúriává változik. Ennél a három csillagjegynél megvan rá az esély.

Mindig megdöbbentő szembesülni valakinek a negatív tulajdonságaival, főleg, ha addig teljesen másként ismerted őt. A Szűz, a Nyilas és a Vízöntő is képes sokkolni: készülj fel rá.

nyelvét nyújtó nő

Ő is megőrült / Fotó: Unsplash

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves, precíz, előzékeny, maximalista – talán nincs is hibája? De, de, neki is van! Ha valaki hátráltatja, könnyedén vált angyalból ítéletosztó démonná. Semmi nem elég jó neki, és kegyetlenül kritizálja a másikat. Egyik pillanatban segítően nyújtotta a kezét, a másikban ő az etalon, akinek nyomába sem lehet érni… Biztos, hogy ugyanazt az embert látod? Sajnos igen.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ő a szórakoztató, laza, mindig vidám figura. Amíg felszínesen ismered, csak ezt látod benne. Viszont ha vetélytársa érkezik, kifordul magából. Öntelt lesz, nagyképű, és becsmérelni kezdi a másikat. Nem érdeklik a barátai sem, csak a saját népszerűsége, és hogy elismerjék, mekkora király. Szörnyen kimerítő ilyenkor a környezetében maradni.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rendkívül érdekes és megfontolt benyomást kelt, aki kellemes társaság, és rendkívül tájékozott. És igazából minden rendben is lenne addig a pontig, amíg kiderül: bosszantóan különc! Nincs olyan étel az étteremben, ami szeretne. Hatszor visszaküldi a bort, de bármilyen helyzetben képes úgy viselkedni, hogy minden szempár egyből rá szegeződik.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top