nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd meg a föld csillagjegyek két arcát

Félreismerted a Bikát? Azt hitted, hogy igen, pedig eddig csak egy másik arcát mutatta!

Emberek vagyunk, hibázunk, tévedünk. És ha valaki teljesen másnak bizonyul, mint ahogy megismertük: őrült nagyot csalódunk.

Mindenkiben ott rejlik a kettősség, még azokban a csillagjegyekben is, akik a legjobban vágynak a biztonságra, harmóniára. Egy fejlett, harmonikus személyiség nem esik olyan hibába, hogy egyik napról a másikra szinte teljesen más arcot mutat, de ha így van: ne magadat hibáztasd, hogy félreismerted!

barátnők

Mindig lesz, aki támogat csalódás idején! / Fotó: Unsplash

Bika: birtoklási vágya taszító

Megbízható barátod, társad, aki kitartásával és határozottságával nem egyszer motivált téged is a kapcsolatotok során. De valami megváltozott: egyszeriben másról sem szól az élete, csak kontrollálni, irányítani másokat, és birtokolni mindent, mindenkit. Persze ahhoz túl okos, hogy ne lássa be, ez helytelen. A kérdés, hogy a kapcsolat vajon még megmenthető?

Szűz: kétségbeejtően kritikus

Gondoskodó, segítőkész, és tökéletesen kormányozza élete hajóját. Imádod, és csodálod az életében létrehozott rendszert, és nem érted: hogy lehet, hogy ennyire félre tud siklani? Ha egyszer a legapróbb részlet szúrja a szemét, abból hamar elefántot csinál, és maga teszi tönkre a dolgait. Kötekedővé és nyersen kritikussá válik, a legjobb barátai sem menekülnek. Hiába tudod, hogy őt zavarja valami, nem tudod a végsőkig elviselni, ha rajtad tölti ki. 

Bak: bosszantóan öntelt

Kitartó, motivált, sikeres: sokak szemében példakép. Határozottsága, talpraesettsége téged is folyton ösztönöz. De ez a kedves ember, hogyan tud egyszeriben ennyire öntelt és beképzelt lenni? Hiába minden siker, nem tudsz többé úgy nézni rá, mint az ismeretség elején. Nem lehet vele beszélni, nem fogad el tanácsot – ez a kompromisszumképtelenség nem fér bele egy kapcsolatba sem.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top