nlc.hu
Horoszkóp

Ők a csillagjegyek álompárjai

4 tökéletesen kiegyensúlyozott kapcsolat a horoszkóp szerint

A szerelem bármikor szembejöhet, és még első látásra is megtörténhet. De hogy kik töltik együtt boldogan az életüket? Ezek a párok biztosan!

Ez a négy álompár soha nem szembesül azzal, hogy milyen, amikor felszáll a rózsaszín köd. Kapcsolatuk remekül veszi az akadályokat, képesek boldogan együtt élni, több évtized után is.

párkapcsolat

Mindenben együtt, mindörökké, boldogan / Fotó: Unsplash

Kos és Ikrek: együtt szabadon

Sziporkázó és izgalmas kapcsolat, rengeteg energiájuk van együtt. Rendkívüli módon inspirálják egymást, és együtt harcolnak minden egyhangúság, unalom ellen. Közös céljaikért vállt vállnak vetve küzdenek, álmaik, céljaik és összetartásuk példaértékű. Szabadon szárnyalnak: együtt, de mégis önálló személyiségként, szerelemben.

Bak és Bak: maximális támogatás

Az ő esetükben két dudás tökéletes megfér együtt. Gondosan tervezik és építik az életüket, elismerik, ki miben jó, és képesek beosztani maguk közt a dolgokat. Kompromisszumot tudnak kötni a számukra fontos dolgokban: a család a legfontosabb értékük, és a munkájuk gyümölcsét is ennek szentelik. Szeretetben, hűségben élnek együtt.

Rák és Skorpió: kiegészítik egymást

A horoszkóp legboldogabb párja, elképesztő érzelmi összhanggal. Érzékeny, titokzatos víz jegyek, mindketten romantikusan látják a világot. Gyengédek, gondoskodók, és tökéletesen kiegészítik egymást. A Rák finomságot és álmodozást, a Skorpió szenvedélyt és határozottságot visz a kapcsolatba. Erősek együtt és boldogok.

Halak és Halak: erő és harmónia

A két álmodozó olyan tökéletes harmóniában létezik együtt, hogy abból különleges energia és energia születik. Megtanulnak együtt két lábban a földön létezni, de közben nem veszítenek egyediségükből. Pontosan tudják, mire van szüksége a másiknak, és megadják azt neki. Elsöprő szerelem, ők szavak nélkül is megértik egymást, életük végéig.

(via thoughtcatalog)

Ez is érdekelhet széthúzó szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top