nlc.hu
Horoszkóp

Vonzd be a pénzt pozitív gondolatokkal

Használd a vonzás törvényét, hogy sok pénzed legyen!

Mágia, vagy a gondolatok ereje? Próbáld ki, hogyan működik a vonzás törvénye!

A gondolataid teremtő erővel bírnak, ez az élet minden területére igaz. A vonzás törvényével nem csupán boldogságot, pozitív dolgokat tudsz bevonzani, hanem a negatív gondolataid kellemetlenné is tehetik az életedet. Ezért mindig arra koncentrálj, amire vágysz: legyen az párkapcsolat, karrier – vagy anyagi jólét.

nő pénzzel

Fotó: Unsplash

Gondolj a pénzre pozitívan

Ha éppen pénzszűkében vagy, előbb-utóbb negatív gondolatok lepik el a fejedet: nem elég, nem engedhetem meg, nincs rá pénzem. Ezek sajnos éppen felerősítik a hatást: még rosszabbá teszik a helyzetet. Alakítsd át a gondolkodásod, hogy ne álljon a boldogulásod útjába!

1. A bőségre koncentrálj

Arra gondolj, hogy mid van. Mi az, amit megvehetsz, megengedhetsz, ne arra, amit ne. Ne aggódj folyton a pénz miatt. Képzeld el, hogy megoldódik a helyzeted, és minden rendben lesz. Meditálj a pénzen, fordulj felé szeretettel.

2. Örülj annak, ami nem pénzért kapható

Vedd észre, mennyi gazdagság van benned, körülötted, ami nem pénzért vehető! Örülj annak, hogy látsz, jársz. Sétálj egy szép parkban, csodáld meg a napsütést, nézz szeretettel egy anyára, kisgyerekével. Fedezd fel, hogy a gazdagság nem csupán pénzben mérhető.

3. Legyél hálás

Legyél hálás mindenért, amit eddig elértél, kaptál az életben. És azért is, ami ezután érkezik. Legyél hálás a rosszért is, mert azáltal láthatod meg: mennyi jó létezik. Ne azt sugározza a tudatalattid: mennyi minden hiányzik az életedből, hanem azt: mi mindened van!

4. Adj, hogy visszakapj

Anyagilag nem engedheted meg, de önzetlenül adni nem csak pénzt lehet! Segíts, mosolyogj, legyél kedves. A kisugárzott jó, szeretet visszaér hozzád. A segítség ugyanígy érkezik majd számodra, váratlanul. És amikor szükséges lesz, pénz formájában is testet ölt.

(via boldsky)

Ezt olvastad már?

Gondolataid teremtő ereje

Ez is érdekelhet energia Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top