nlc.hu
Horoszkóp

Ez az a hely, ahol az őrangyalod rád talál

A legmeglepőbb helyeken keresnek fel az angyalok

Ha kapcsolódni vágysz az angyalokhoz, könnyen megteheted. Elég csak kérni, valamint figyelni – most megtudhatod, hol jelennek meg a leggyakrabban.

Biztosan ismered azt az érzést, amikor teljesen mást csinálsz, de mégis bevillan egy addig megválaszolatlan kérdésre a válasz. Az angyalok is szeretnek hasonló módon felbukkanni. Négy helyen különösen úgy érzik, hatásosabb a jelenlétük – nem véletlen, ha eddig furcsa érzéseid voltak!

angyali fürdő

Angyali fürdő tollakkal / Fotó: Unsplash

1. Amikor magaddal foglalkozol

Mikor is van ez? Leginkább akkor, amikor sportolsz! Természetesen nem véletlen. A mozgás, az összpontosítás olyan, kissé meditatív állapotba hoz, ami fogékonyabbá tesz a finomabb energiák, azaz az angyalok érzékelésére. Ha esetleg jógát, tai chi-t, csikungot vagy más, a test energiával dolgozó mozgást gyakorolsz, még nagyobb az esély, hogy meghallod az angyali szót.

2. Lazító fürdő közben

A hosszú, meleg zuhany, vagy egy habos, forró fürdő hasonlóan ellazító hatással bír, mint a relaxáció vagy a meditáció. Talán már előfordult olyan, hogy csukott szemmel lebegtél a vízben, de egyszer csak úgy érezted: valaki figyel. Ne rémülj meg, hangolódj rá! Az őrangyalod várja a pillanatod, hogy üzenhessen.

3. Autóvezetés közben

Ilyenkor a forgalomra koncentrálsz, és minden zavaró gondolatot kizár az elméd. Kiváló lehetőség, hogy bevillanjanak az inspiráló ötletek! Az angyalok megérzik, amikor egy kapu nyílik valakihez: ilyen alkalom ez is. Ha nem tudod megjegyezni, diktáld a telefonodba, ami vezetés közben érkezik az angyali csatornán.

4. Édes álmok

Az ágyad a negyedik hely, ami a tökéletes ellazulás, a pihenés színhelye. Ezért is fontos, hogy a hálószoba, az ágy környékén semmi zavaró tényező ne legyen. A tested pihenni tudjon, az elméd, a lelked pedig tegye a dolgát: dolgozza fel a veled történteket, építse be a tanultakat. Az álmok pedig ehhez tesznek hozzá. Rajtuk keresztül kaphatsz iránymutatást, megoldásokat, sőt, akár magát az angyalt is láthatod, aki személyesen üzen.

(via gostica)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top