nlc.hu
Horoszkóp
A Bika a felejtés legjobb módját választja

Nem teszi tönkre a szakítás az erős föld csillagjegyeket

Bármekkora szívfájdalom az elválás, mindenkinek megvan a maga módszere, amivel kievickél belőle. A föld elemű csillagjegyek különösen jók ebben.

Természetesen a szerelemtől való búcsú összetöri e három csillagjegynek is a szívét, a lelkét. Kívülről persze keménynek látszanak, és példaértékű lelki erővel viszik tovább az életüket. Mi a titkuk? Tökéletesen egyszerű: elterelni a figyelmet a fájdalomról, majd továbblépni!

nő kutyával

A boldogság benned van / Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Rezzenéstelen arcot mutatsz a környezetednek, és némi vigaszt is nyújt, ahogy elismerik, milyen kemény fából faragtak. Aztán amikor egyedül vagy, a sebeidet nyalogatod, és elsírod a párnádba a bánatod. Végül egy nagy lendülettel fejest ugrasz az életbe. Éttermek, bulik, masszázs és wellnesshétvége – minden csakis rólad szól! Amikor már teljesen nyugodtan ki tudsz kapcsolódni, azt jelzi: felkészültél a továbblépésre.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Önmagad előtt sem veszel tudomást a szakításról. Persze megszakítod az exszel a kapcsolatot, de kizárod a tudatodból a magánéletet. A munka lesz a vigaszod, és ott úgy teljesítesz, hogy leesik a kollégák álla. Magadban közben emészted magad, és válaszokat keresel – egy darabig. Aztán azon kapod magad, hogy minden más jobban érdekel. Ügyesen megcsináltad, túlélted a fájdalmas időszakot!

Bak (december 22. – január 19.)

Kiváló módszered van a kudarcok esetén: addig hergeled magad, amíg meg nem csinálod. Most éppen az a mantrád, hogy erős vagy, elpusztíthatatlan, szeretni való, és egyedül is teljes. És ez valóban így van! Hirtelen olyan energiák szabadulnak fel benned, amiket remekül hasznosítasz a munka, vagy a fejlődés terén. Bármennyire is hiányzik az exed, csodás érzés: egyedül is bármi elérhetsz.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet szerelmespár Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top