nlc.hu
Horoszkóp

A legszabadabban gondolkodó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legszabadabb gondolkodók

A kommunikatív, a szabályszegő, az álmodozó és a kalandor. Ennek a négy csillagjegynek lételeme a szabad gondolkodás.

Ikrek

A Merkúr bolygó által uralt Ikrek a kommunikáció jegye. Gyors észjárású emberek, folyamatos információéhség és közlésvágy jellemzi őket. Szeretnek tanulni, gondolkodni és megosztani a gondolataikat. Akkor érzik leginkább elemükben magukat, amikor az eszük és a képzeletük szabadon szárnyalhat. Fontos számukra. a szólásszabadság is, melyet akkor is tiszteletben tartanak, ha nem értenek együtt valakivel. Mindemellett nyitottak, rugalmasak és folyamatosan készen állnak a változásokra. Akár a véleményüket is megváltoztatják, ha kellőképpen meggyőző a tényekkel szembesülnek.

Vízöntő

A Vízöntő a leglázadóbb csillagjegy, melynek szülöttei messze kerülik a konvenciókat és az élet minden területén a szokatlant keresik. Öntörvényűek és megkérdőjelezik a tekintélyt, ugyanakkor amellett, hogy maguk is tele vannak innovatív ötletekkel, igyekeznek mások fejével is gondolkodni, az újító megoldásokra pedig mindenek felett kíváncsiak. A hagyományok felszámolása, a szabályok megszegése a vérükben van, gyakorlatilag arra születtek, hogy szabad szellemükkel megváltoztassák a fennálló rendet. 

Boldog nő

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak a zodiákus spirituális álmodozói. Elképesztően gazdag fantáziával és kreatív látásmóddal rendelkeznek, fejben számukra nem létezik határ, szárnyalásukat a gyakorlatban azonban érzékeny, sérülékeny természetük akadályozhatja. Rendkívül fogékonyak mások érzéseire és mondanivalójára. Kitűnő képességeiket hozzájuk hasonlóan szabad gondolkodású emberek között tudják a legoptimálisabban kibontakoztatni. 

Nyilas

A Nyilasok lételeme az új dolgok megtapasztalása és a látókör szélesítése. Egyfolytában hajtja őket a lelki és szellemi fejlődés vágya. Minden körülmények között nyitottak arra, hogy meghallgassák a sajátjuktól eltérő véleményeket, és értékelnek minden olyan a lehetőséget, amikor másvalaki szemszögéből vizsgálhatnak meg egy-egy helyzetet, problémát. A szabad szellemű tűzjel számára az élet kaland, melyet még izgalmasabbá tesz a különféle nézőpontok, gondolkodásmódok megismerése.

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top