nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akiknek útmutatásra van szüksége

Egyetlen mondat vezet a tökéletes boldogsághoz

Sokkal egyszerűbb megtalálni a boldogságot, mint hinnéd. Nem kell túlgondolni a dolgokat, ez az egyetlen mondat segít.

Hajlamosak vagyunk túlgondolni az életet, felnagyítani a problémákat. Pedig ha képes vagy lehámozni minden felesleget, mint a hagyma héjait, a közepén egyetlen, apró igazságot találsz: az esszenciális boldogságod kulcsát.

apa gyermek harmónia

A harmónia és az öröm belülről fakad / Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Tárd ki a szíved!
Érzelmi biztonságra és meleg otthonra vágysz. Álmodozol róla, de közben nem látod a nyilvánvalót: bárhol képes vagy megteremteni álmaid otthonát! A középpontot pedig önmagadban találod meg, ha engeded, hogy a szeretteid biztonsági hálóként ott álljanak mögötted.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ne félj megmutatni, hogy nem mindig vagy erős!
A büszkeséged az első, de ideje feladni egy rövid időre. Bármilyen meglepő lesz a híveid számára, jól jössz ki belőle. Még jobban tisztelni fognak, és ettől még erősebb leszel. Mindenkinek vannak kevésbé jó pillanatai, és ilyenkor nagyobb figyelem, szeretet irányul oda. Próbáld ki te is!

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Bízz az érzéseidben!
Az érzéseid, a szenvedély működtet, de néha elbizonytalanodsz. Nem mindenki képes kapcsolódni hozzád, és sokan több értelmet, logikát követelnek tőled. Ne hagyd magad! Erős vagy, és bármikor megújulsz, de ez nem menne az érzelmeid nélkül. Sőt, ha belekényszerülsz, hogy lélek nélkül létezz, abba szinte belepusztulsz.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Kapcsolódj az emberekhez!
Szeretsz egyedül lenni, de néha kínoz a magány. Különcnek tartanak, és fáj, hogy sokan félreértenek. Koncentrálj hát arra a néhány emberre, akik szeretnek, megértenek. Általuk többeket ismerhetsz meg, akik elfogadnak és megkedvelnek. Bármilyen csodás a belső világod, szükséged van a hús-vér emberek energiájára. Keresd azokat, akik adnak, és ne törődj a többivel!

(via astrologyanswers)

Ez is érdekelhet nő szikla tetején Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top