nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. november 1-7. – Készíts új stratégiát!

November első hete nem csak a csütörtöki újhold miatt alkalmas új stratégia készítésére a heti horoszkóp szerint. Ne azzal foglalkozz, hogy már csak két hónap van hátra ebből az évből, hanem azzal, hogy mennyi új élmény és lehetőség vár még rád!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

A heted első felére rányomja a bélyegét egy keddi Merkúr – Plútó nehéz fényszög. Az az érzésed támad, hogy nem tudsz megfelelni mindenki elvárásának. Igazad van. Hiszen nem is lehet. Sőt nem is kell. Amint ezt belátod, megkönnyebbülsz. Számodra nem a csütörtöki újhold hozza az újdonságot, hanem a pénteki dupla bolygó jegyváltás. Vénusz a Bakba, Merkúr a Skorpióba lép. Előbbi a jövődet, utóbbi a pénzedet érinti. Hétvégén kirobbanóan jó lesz a kedved. Tervezhetsz aktív programokat a hűvös idő ellenére.

Heti horoszkóp

Indulj! (fotó:Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Szinte egész héten idegesít valaki. Egészen leleményes módon bosszanthatnak fel az emberek. Kérdés, hogy megéri-e olyanok miatt hergelned magad, akik nem tehetnek arról, hogy másképp ítélik meg az aktuális szituációt. A pénteki Nap – Uránusz szembenállás az egész hetedet szeszélyessé teheti, miközben a csütörtöki újhold új információkat és új ismeretségeket hoz neked. Legyél kicsit nyitottabb az újra! Hétvégén terveket kéne készítened: írd össze az év végéig várható nagyobb, kötelező kiadásaidat!

IKREK – heti horoszkóp

Hétfőn, kedden és szerdán is lesznek szuper fényszögek levegős jegyekben járó bolygók között. Ezek eredményessé tesznek mindenféle kommunikációt. Szóval érdemes megragadnod minden adódó lehetőséget, hogy egyeztess, ill. tisztázz aktuális témákat. Neked nem a csütörtöki újhold jelent újdonságot, hanem a pénteki égi esemény: bolygód, a Merkúr átlép a Skorpióba. Innentől kicsit keményebben fogsz fogalmazni. Vigyázz, mert a szókimondás nem mindig tesz népszerűvé! Hétvégén a szerelem élvezzen prioritást!

RÁK – heti horoszkóp

Munkaszüneti nappal indul a hét. Használd ki ezt okosan! Nem biztos, hogy a lustálkodás pihentet a legjobban. Lehet, hogy valami hasznosat kéne csinálnod. Keddtől visszaállhatsz a szokásos, munkás üzemmódba. Szerencsére kedvező konstellációk lesznek az égen. Vagyis könnyedén veszed az akadályokat. Majd a csütörtöki újhold inspirálóan hat rád. Új ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek megvalósításra várnak. November első hétvégéjén ügyelj az egészséged megóvására! Más nem teheti helyetted. Csak te.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

Hétfőn ki kéne pihenned a hosszú hétvégét, mert keddtől vár a munka. Ellentmondásos konstellációk lesznek az égen, amik ellentmondásos módszereket ajánlanak neked. Szóval válassz te kikapcsolódást! A csütörtöki újhold és a pénteki Nap – Uránusz szembenállás a magánélet és a hivatás közötti egyensúly megteremtésének kihívását jelzi. Nem könnyű a dolgod. De meg tudod teremteni, és meg is tudod tartani. A hétvégéd a Nyilas Hold szerint fenomenális lesz. Főleg, ha nem ülsz otthon a négy fal között.

SZŰZ – heti horoszkóp

Hétfőn csak abból lehet nézeteltérés, amiben engeded, hogy a másik fél összezavarjon. Ez a hétindítás meghatározza a folytatás hangulatát. Vedd könnyedén, és a többi is könnyű lesz! A csütörtöki újhold és a pénteki dupla bolygó jegyváltás sok újdonságot hoz neked. Teljes mértékben tőled függ, hogy melyikre reagálsz, ill. melyikkel foglalkozol. Nem kell félned attól, hogy bármelyikről lemaradsz. November első hétvégéjén végre élj magánéletet! A szüleid nagyon várják, hogy jusson időd rájuk is.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szív a szívhez (fotó: Pixabay)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Nem csak az ünnepnap miatt indul jól a heted, hanem azért is, mert 3 napon keresztül szuper fényszögek lesznek az égen. Ez mind segít neked a munkádban, a kommunikációban és a kreatív megoldások megtalálásában. A csütörtöki újhold új pénzforrást nyithat meg előtted. Mivel tudod, hogy a pénz sosem jön magától, tenned kell érte valamit. Kérdés, hogy van-e még szabad kapacitásod. Erőn felül ne vállalj semmit! Hétvégén egy szabadtéri program jót tenne neked. Kiszellőztetnéd a fejedet és a tüdődet.

SKORPIÓ – heti horoszkóp

A heted egyértelmű csúcspontja a csütörtöki Skorpió újhold. Ez számodra az év legjelentősebb újholdja, ami újításra, megújulásra kiváló. Minél közelebb van a születésnapodhoz, annál nagyobb jelentőséggel bír. Szakíts kis időt a tervezésre! Állj meg egy pillanatra, és fogalmazd meg, hogy életed melyik területén kéne a legsürgősebben megújulnod! De vigyázz, mert pénteken egy Nap- Uránusz szembenállás máris próbára teszi az eltökéltségedet! A pénz körül fog forogni a hétvégéd. Meg kell számolnod, hogy elég-e.

NYILAS – heti horoszkóp

A hét elején az lesz az érzésed, hogy fejed fölött beszélgetnek az emberek, és téged kihagynak. Nem kell némán tűrnöd az ilyen tiszteletlenséget. De a stílusodra ügyelj! Nem szabad kifordulnod magadból, mert akkor nem a mondandóddal, hanem a stílusoddal lesznek elfoglalva. A csütörtöki újhold kevésbé, míg a pénteki dupla bolygó jegyváltás annál inkább fog érinteni. Lesznek, akik eltűnnek a közeledből. Hétvégén egyszerre leszel sértődékeny és energikus. Előbbi lehúz, utóbbi felemel. Választhatsz…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn a Szűz Hold az ünnepnap ellenére hatékonyságot jelez. Tőled függ, hogy miben akarsz hatékonyabb lenni. Keddtől vissza kell rázódnod a munkába. Nem könnyíti meg a dolgodat egy Merkúr – Plútó fényszög, ami az információ áramlását akaszthatja meg. Figyelj oda, hogy mindenkihez eljut-e időben a megfelelő információ! A csütörtöki újholdnál fontosabb számodra, hogy pénteken Vénusz, a kis szerencse és szépség bolygója belép a Bakba. Innentől szerencsésebbnek és szebbnek érzed magad. Hétvégére aktív kikapcsolódást válassz!

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kitűnő hangulatban indul a heted. Akkor is, ha ünnepelsz, akkor is, ha felesleges felhajtásnak tartod az egészet. Az még jobb hír, hogy a kedded és a szerdád is hasonlóan kitűnőnek ígérkezik. Minden a kezedre játszik. Okosan használd ki ezt a remek szériát! A csütörtöki újhold a karrieredben hozhat új kihívást, új felettest vagy új pozíciót. Egyik sem lesz egyszerű eset. November első hétvégéje szembesít azzal a ténnyel, hogy rohamosan közelednek az év végi ünnepek. Jól tennéd, ha vidáman kezdenél tervezgetni.

Szerelmi horoszkóp

Párban szép az élet (fotó: Pixabay)

HALAK – heti horoszkóp

Rögtön hétfőn lesz egy Szűz Hold – Halak Neptunusz szembenállás, ami felkavaró nézeteltérést jelez. Tegyél meg mindent, hogy gyorsan tisztázódjon, hogy ki és mit értett félre! Keddtől sokat javul a helyzet. Majd a csütörtöki újhold új megvilágításba helyez olyasmit, ami eddig bántott. Az újdonság fellelkesít és feloldoz. Pénteken óvatosan közlekedj! Egy Nap – Uránusz szembenállás balesetveszélyt szimbolizál. A hétvégéd mozgalmasnak látszik. Ne készülj lustálkodásra! Nem lesz se módod, se időd…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top