nlc.hu
Horoszkóp

Inkompetens csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek azt gondolják, semmihez sem értenek – nagyot tévednek!

Vannak, akik túlértékelik magukat, míg mások inkább alul - ők azok, akik állandóan inkompetensnek érzik magukat, még akkor is, amikor nem lenne rá okuk.
Inkompetens csillagjegyek

Léteznek olyan emberek, akik soha nem kételkednek magukban, és mindig a lehető legtöbbet hozzák ki a napjukból. Bizonyos csillagjegyek azonban sokat aggodalmaskodnak, és még olyan területen is megkérdőjelezik a hozzáértésüket, amiben nem kellene

Rák

Az érzelmes Rák kifejezetten sokat agyal. Állandóan azon gondolkozik, hogyan tudná tökéletesen elvégezni a feladatát, és hajlamos magát hibáztatni olyanért is, amiért nem kellene. A Rák már-már kényszeresen alapos, kétszer is átgondol egy lépést, mielőtt megteszi, nehogy hibázzon. Ez pedig sokszor megakadályozza őt nemcsak a gyors döntések meghozatalában, hanem egyáltalán, a cselekvésben is.

Skorpió

A tökéletességre törekvő Skorpió is túlzottan kritikus lehet önmagával szemben. Minden lehetséges lépést sorra vesz, kritizál, és közben szorong, mert nincs elég magába vetett hite ahhoz, hogy elhiggye, meg tudja oldani az előtte álló feladatot. Sokszor úgy érezheti, hogy mindenki más jobb nála, ő pedig alkalmatlan.

Nyilas

A Nyilas örök pozitív csillagjegy, magabiztos, lendületes – pedig neki is van egy olyan oldala, amiről nem sokan tudnak. A laza és könnyed felszín alatt önértékelési problémák húzódhatnak meg, amikkel a Nyilas folyamatosan harcol. Persze, csak úgy, hogy senki észre ne vegye. De a küzdelem miatt nem egyszer érezheti magát értéktelennek, és alkalmatlannak.

Halak

Aki a Halak csillagjegyben született, annak az alap érzései közé tartozhat, hogy mindenki mástól különbözik. De ez nem egy mindenki felett álló személyiségre utal, hanem pont ellenkezőleg: amolyan kakukktojás feeling. A Halak sokszor érezheti úgy, hogy nem illik bele a mai korba, és nincsenek meg azok a képességei, amik sikeressé tehetnék.

via

Tudj meg még többet a csillagjegyekről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top