nlc.hu
Horoszkóp

Ezért lesz a kedves Oroszlánból öntelt alak

Ilyenek a tűz csillagjegyek, ha kifordulnak magukból

Mindenki a legjobb oldalát szeretné mutatni. De vannak olyan helyzetek, amikor hiába minden igyekezet, a legtaszítóbb tulajdonságok kerülnek elő.

Amikor kifordul magából egy kedves ember, vagy az addig csendes barátodat üvöltözni látod, mindig felmerül a kérdés: vajon ez az igazi arca? A valóság az, hogy mindannyian képesek vagyunk nyomás alatt úgy megnyilvánulni, ami nem csupán taszító, de ijesztő is lehet. Harmonikus érzelmi élettel és önismereti munkával létrehozható az egyensúly, amire a tüzes csillagjegyeknek nagy szüksége lenne.

ideges férfi

Nem ilyen vagyok, érted?! / Fotó: Unsplash

Kos (március 20. – április 19.)

Ismered a szenvedélyes, célra tartó, motivált Kost? Elképesztően magával ragad! A határozottsága példaértékű, mindig, mindenre van megoldása, támogatja a körülötte lévőket.
De ha nem mennek számítása szerint a dolgok, kiállhatatlan lesz. Rosszkedvű, hirtelen haragú, agresszív emberré válik, aki mindig ideges. Ilyenkor jobb elkerülni az útjából.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A társaság középpontjának ismered, mindenkivel kedves, remek a humora. Mindenki őt lesi, hiszen kedvelik őt, nagyra értékelik hatalmas szívét, magabiztos kiállását.
De biztos, hogy ugyanarról a személyről van szó? Ha trauma éri, riasztóan kellemetlenné válik. Kötekedő, öntelt alak lesz, aki a legkisebb problémát is hatalmasra fújja fel.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha bármikor kellett egy löket szeretet vagy jókedv, nála jobbat nem találtál. Népszerű, közkedvelt, akinek a kalandjait és érdekes életét napokon át hallgatnád.
De amikor elveszíti a célt, nem találja a helyét, egyszeriben eltűnik mindez. Nyughatatlan, pesszimista és unalmas ember néz vissza az egykori Nyilas árnyékaként.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top