nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. november 8–14. – Átmelegít egy kis gyömbértea

Egyre korábban sötétedik. Egyre hűvösebb és nyirkosabb az idő. Egyre vastagabb kabátot és cipőt kell felvenned. És egyre jobban esik egy forró tea. A heti horoszkóp javaslata szerint indítsd a napot egy melegítő-élénkítő gyömbéres zöld teával! És zárd a napot egy léleksimogató levendulás citromfű teával!

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Szinte minden gondolatod az elmúlás és a veszteség körül forog. Egész héten hajlamos leszel a kudarcaidon keseregni. Holott ezzel elrontod a hangulatodat, és megnehezíted a saját dolgodat. A borongós idő sem tesz jót neked. Vegyél erőt magadon, és tudatosan tegyél ez ellen! Hallgass jó zenéket, egyél nyers zöldséget és gyümölcsöt, és igyál finom teákat! A hét közepe látszik a legkritikusabbnak. Majd péntektől lassan lelazulsz. Hétvégén muszáj lesz átadnod magad a pihenésnek, ha nem akarsz lebetegedni.

Heti horoszkóp

Átmelegít egy forró gyömbértea (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Sokan keresik a társaságodat. Az lesz az érzésed, hogy mindenki tőled várja a megoldást. Ez igencsak nyomaszthat. Okosabban tennéd, ha ezt megtiszteltetésnek tekintenéd. A hét közepén nyisd ki a szemedet és a füledet, nehogy lemaradj valami fontos infóról! Ezzel párhuzamosan a főnököd vagy a megrendelőd variálását képtelen vagy követni. Hol ezt, hol azt kéri. Ha vársz és lassan reagálsz, jobban jársz. Hétvégén vizes programot válassz! Mehetsz szaunába, vagy otthon csinálhatsz forró fürdőt magadnak.

IKREK – heti horoszkóp

Amilyen vontatottan és unalmasan indul a heted, olyan csodásan felpörög. A hét elején ne sürgess senkit és semmit! Önmagadat se! Szerdától sokkal kedvezőbb konstellációk sokkal kedvezőbb eredményeket hoznak neked. Mindeközben a munkádra és az egészségedre kell vigyáznod. Ez a kettő az alapja a „felépítménynek”. Ha kialvatlan és stresszes vagy, könnyebben megfázol. Péntektől ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy ne csak az év hátralevő részét, hanem a jövő évet is elkezdd megtervezni. Tégy úgy, ahogy jól esik!

RÁK – heti horoszkóp

Míg mások tele vannak panasszal, addig te egyre jobban vagy a bőrödben. Titkolni akarod, mert attól félsz, hogy irigykedni fognak rád. Holott a te mosolyod és derűd kárpótolhatja őket a hiányzó napsütésért. Szóval ne fogd vissza magad! Mesélj, csicseregj, nevetgélj bátran! Az egész heted remeknek ígérkezik. Különösen a szerda, illetve péntektől az egész hétvége. Vedd észre és értékeld, hogy végre minden gördülékenyen megy! Ha képes vagy hálát adni, tartósíthatod ezt a csodás időszakot. Hidd el, érdemes!

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hét elején gyorsan intézz el minél több dolgot, mert szerdától olyan fényszögek lesznek az égen, amelyek akadályokat jeleznek. A magánéleted teljesen elvonhat a munkától. Frusztrálttá válsz, ha szíved szerint a szeretteidnek segítenél, de közben határidők szorítanak. Ez a kettősség meg is betegíthet, ha nem vigyázol. Nem az időjárástól és nem a vírusoktól függ az egészséged, hanem a lelkiállapotodtól. Legrázósabb napok: szerda, csütörtök és szombat. Ne engedd ki az irányítást a kezeid közül!

SZŰZ – heti horoszkóp

Tervezhetően, kiszámíthatóan indul a heted, ami megnyugvással tölt el. Minden a kezedre játszik, ami erőt ad a folytatáshoz. Szerdától úgy látod, hogy elveszted a kollégáidat: nem értik azt, amit mondasz, és te nem érted azt, amit ők mondanak. Ebből a bábeli zűrzavarból csak pénteken látszik kiút. Addig kövess el mindent, hogy ne alakuljon ki „állóháború”! Szóval senki ne sértődjön meg! A hétvégéd főszereplője a szerelem lesz. Akkor is, ha van párod, és akkor is, ha még nincs. Engedd meg, engedd be!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Őszi szerelem (Fotó: Pixabay)

MÉRLEG – heti horoszkóp

Gyerekek vagy gyerekes dolgok sokba kerülhetnek neked ezen a héten. Legyél észnél, és el tudod kerülni a felesleges kiadásokat! Egészen kemény konstellációk tesznek próbára téged szerdán és csütörtökön. Sőt az egész heted ennek jegyében zajlik. Most nem jó taktika a sodródás és az időhúzás. Legyél határozott, és mondj nemet, ha úgy gondolod, hogy ez már nem fér bele! Hétvégén megenyhülnél, de ne tedd! A Halak Hold és a vizes jegyekben járó bolygók engedékenységet hozhatnak. Nagyon vigyázz!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Számodra semleges bolygóállásokkal indul a hét. Érzed, hogy ez vihar előtti csend. Igazad van, mert szerdán és csütörtökön egy ronda bolygóháromszög áll össze az égen, ami kiboríthat téged. Azt hiheted, hogy minden és mindenki összefogott ellened. Ha előre tudsz erről, akkor felkészülhetsz, és ezzel kihúzhatod a helyzet méregfogát. Éles váltás lesz pénteken: csodás fényszögek helyreállítják a lelki békédet, és visszaadják a hitedet. Szerencsére ez végigkíséri a hétvégédet is. Értékeld és élvezd!

NYILAS – heti horoszkóp

Már megint kimaradsz a sűrűjéből. Ne bánd! Durva konstellációk lesznek az égen, amik igencsak megtépázzák a környezetedben lévők idegeit. Ítélkezés helyett legyél velük megértő és toleráns! Mindeközben óvatosan közlekedj! De ne csak az utakon, hanem otthon és a munkában is! Megelőzni mindig könnyebb a bajt, mint utólag orvosolni. Legyél jelen! Vagyis ne kalandozzanak el a gondolataid! A hétvégéd a családról és az otthonodról szóljon! Szakíts időt mindkettőre! Most neked is erre van szükséged…

BAK – heti horoszkóp

Hétfőn és kedden elégedetten konstatálhatod, hogy a terveid szerint mennek a dolgok. Ám az elégedettség ne jelentsen önelégültséget! Abban a pillanatban megáll a „szekered”, amint hátradőlsz. Ezt te is tudod. Szerdától súlyos döntéseket kellene meghoznod, amik érzékenyen érintik a pénztárcádat. Okosabban tennéd, ha elnapolnád ezt. Akkor is, ha égetően sürget a dolog! Péntektől enyhül a nyomás, és kedvezőbb megvilágításba kerül mindaz, amit megoldhatatlannak hittél. Ettől a hétvégéd sokkal derűsebb lesz.

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Kihívásokkal teli hét vár rád. Olyan érzésed lesz, mintha egy szlalompályán kéne végigmenned. A bóják naponta szaporodnak. Leküzdesz egyet, és lesz helyette három. A szerda, a csütörtök és a szombat látszik a legkritikusabbnak. Ne csak ezeken a napokon legyél türelmes önmagaddal és a környezeteddel, hanem minden nap minden órájában! Pénteken jó hírt kapsz, ami a pénzeddel kapcsolatos. Ez annyira fellelkesít, hogy rögtön költekeznél. Pedig bölcsebb lenne, ha átgondolnál minden kiadást, nehogy mínuszba menj.

HALAK – heti horoszkóp

Nem lesz könnyű dolgod ezen a héten. Szinte minden nap belefutsz olyan csapdába, ami a kommunikációról, titkokról, diszkrécióról, intrikáról szól. Különösen nehéz napok a szerda és a csütörtök. Jobban jársz, ha meg se szólalsz. Csak bólogass, és mindenáron maradj passzív! Akkor is, ha van véleményed és mondandód! Péntektől jön el a te időd. Nem a kitálalás miatt, hanem a jó, jobb közérzet miatt. Visszanyered az elveszettnek hitt harmóniát. Ettől a hétvégéd is meseszépnek ígérkezik. Megérdemled…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top