nlc.hu
Horoszkóp

5 üzenet az őrangyalodtól, amit soha ne feledj

Hallgass az angyalod üzeneteire!

Az angyalok a belső hangod útján súgnak a nehéz helyzetekben, de olyankor is ismételd a szavaikat, amikor minden rendben van.

Talán most úgy érzed, minden a legnagyobb rendben van. De hidd el, vannak mondatok, amiket érdemes minden nap elismételned, megerősítened önmagad felé: hogy igazán boldog legyél.

angyalszárnyas nő

Fotó: Unsplash

1. Csak magadra tekints

Ne hasonlítsd magad másokhoz. Ez haragot, irigységet szül és további negatív érzéseket. Ne arra gondolj, hogy másokhoz képest milyen vagy, hanem hogy mit érzel és mit gondolsz. Inspirálódj másoktól, de örülj a sikereiknek. A saját lehetőségeid is csodálatosak.

2. Bízz magadban

Hallgass a belső hangodra, bízz és higgy az ösztöneidben. Képes vagy magyarázat nélkül is elindulni egy úton, döntéseket hozni. Ha mindezt elutasítod, akkor az angyalok, az univerzum segítségét utasítod el. A kétely rossz tanácsadó, tanulj meg nélküle élni.

3. Tedd, amire vágysz

Az öröm és a szeretet a legerősebb pozitív energia. Amikor örömmel és szeretettel teszel valamit, rengeteg jót sugárzol a világba. Ha megtalálod, amit valóban szeretnél, te is felragyogsz és a környezeted is érzi és élvezi majd a a változást.

4. Találd meg a békét

A béke benned van, a lelkedben. Soha ne a világban keresd – bár ha mindenki meglelné, a világban megszűnne minden szenvedés. Meditációval, jógával, és minden olyan gyakorlással, ami önmagadhoz és az univerzumhoz kapcsol, ez a béke egyre magasabb szintre fejleszthető.

5. Szeresd magad

Ne ostorozd, ne hibáztasd magad! Ne keresd a rosszat magadba, inkább fogadj el mindent, ami benned van. Szeresd magad feltétlen szeretettel, így képes leszel feltétlen szeretettel fordulni mások és a világ felé. 

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top