nlc.hu
Horoszkóp

Az Oroszlán túl hiú, hogy kimondja: szeretlek

3 csillagjegy képtelen szerelmet vallani

Minden párkapcsolatban eljön az a varázslatos pont, amikor a két szerelmes kimondja: szeretlek. Három csillagjegy viszont retteg ettől a pillanattól.

Vannak, akik szerelmet vallanak az első randi után, és vannak, akiknél a vallomás felér egy házassági ajánlattal. Persze egyik sem garancia az élethosszig tartó párkapcsolatra. De mi van azokkal, akik nem bírják kimondani a bűvös szót? Ők hárman a saját érzéseik csapdájában vergődnek.

szerelmespár

Fotó: Unsplash

Oroszlán: túl kell lépnie a hiúságán

Büszke és önimádó, mindemellett szeret drámázni. Úgy gondolja, hogy a másik legyen tisztában az ő érzéseivel, ne kelljen bizonygatni. Másrészt: miért neki kell először kimondani? Természetesen kifejezi az érzéseit, gyengédséggel, becéző szavakkal… de úgy érzi, teljesen kitárulkozni gyengeség. Attól fél, hogy te is visszaélsz ezzel, ahogy ő is visszaél néha mások hibáival. Meg kell tanuljon bízni benned, teljesen.

Bak: el kell fogadnia a félelmeit

Nem egy szenvedélyes típus, ritkán osztja meg kendőzetlenül az érzéseit. Mély, biztos és bizalmi kapcsolatra van szüksége ahhoz, hogy megnyíljon valaki felé. Nagyon fontosak számára a szerettei, de úgy érzi, míg a családjával a kapcsolata adott és örök, a szerelem törékeny. Valójában babonásan fél, hogyha kimondja a varázsszót, megtöri a varázst. Ne erőltesd, jobb, ha te sem mondogatod neki: eljön a pillanat, és mindennél többet ér majd.

Vízöntő: számára csak egy szó

A horoszkóp nagy különce, aki szereti magát hozzá hasonlóan kiemelkedő emberekkel körülvenni. Viszont az érzései többnyire másodlagosak, nem beszél róluk, és nehezen tudja kimutatni azokat. Pontosan tudja, hogy szerelmet vallani jelentős dolog, de úgy gondolja, a ti kapcsolatotok különleges – nincs szükség benne ilyen színpadias jelenetekre. Ha neked viszont fontos, mondd el neki. Elég intelligens ahhoz, hogy felfogja: neked igenis számít.

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top