nlc.hu
Horoszkóp

A sebhely elárulja: egy Kossal van dolgod

Meglepő tények, amit nem tudtál a tüzes csillagjegyekről

A tűz elem sokszor olyan meglepő tulajdonságokat vált ki ebből a három csillagjegyből, ami még a külsejükön is megjelenik.

Szenvedélyesek, határozottak, és szeretik, ha mindenki szereti őket. A tűz elemű csillagjegyek már fizikai megjelenésükkel is vonzzák a tekintetet. Ha jó passzban kapod el őket, vagy annyira jól állnak az önismerettel, hogy sok hibájukat legyőzték, szuper barátra, társra, vezetőre találsz személyükben.

hosszú hajú férfi

Birizgáld az Oroszlán sörényét, és kiscicaként dorombol neked / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Tudtad, hogy a Kos fejjel megy a falnak? Valóban így van! Annyira képes elkalandozni gondolatban, hogy a legtöbbször ő veri be a fejét a csillagjegyek közül. Homlokán seb, vagy folt éktelenkedik: nagy valószínűséggel egy Kos lesz. Egyáltalán nem zavaró a habókossága, pontos meglátásai, példás céltudatossága, és ösztönző ereje miatt felnézhetsz rá.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az oroszlán sörénye a védjegye! A csillagjegy szülötteinek meghatározó testrésze a feje, erős állkapcsukról, büszke arckifejezésükről, és hatalmas, dús hajukról felismerhetők. Imádnak is vele foglalkozni: heti fodrász, hajkúrák, ápoló pakolások: ilyet egy Oroszlán szájából hallasz leggyakrabban. Ha jó pontot akarsz szerezni nála, ajánlj neki fejmasszázst!

Nyilas (november 22. – december 21.)

Nem meglepő, hogy a Nyilas titokban hírnévre vágyik. Ha megfigyeled, hogyan fejezi ki magát, képzeld köré a filmes stábot: nem véletlen, hogy mindig az előnyös arcát mutatja, és igyekszik nagyon kifejezően beszélni! Azért ilyen jó történetmesélő, mert tudja, mivel lehet megfogni a közönséget. Vonzó külsejével akár sztárrá is válhat. Ha úgy látod, megvan rá az esély, bátorítsd!

(via talko)

Ez is érdekelhet tükörbe néző nő Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top