nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikkel soha nem fogsz unatkozni az ágyban

Tippelj! Melyik a 4 legszenvedélyesebb szerető?

Bárki képes szenvedélyessé válni, ha a megfelelő partnerre talál. De ennek a négy csillagjegynek ilyen a temperamentuma, akár az igazival vannak, akár nem.

Mindannyian csábító csillagjegyek, de mind máshogy közelít a szenvedélyhez. A Mérleg megtartja magának a csodás képességeit, az Skorpió viszont imád eldicsekedni mindenkinek. Az Oroszlán szinte bárkit meghódít a kedvességével, a Halak pedig a leggyengédebb mind közül. Te kit választanál?

félmeztelen férfi

A Halakkal nem lesz gond, mit viselj… / Fotó: Unsplash

Skorpió: ő a legszexibb

Az élet minden területén szenvedélyes, bármennyire hűvösen titokzatosnak tűnik elsőre. Szédítő az ágyban, tüzes a vitában, imád élni és csábítani. Ne lepődj meg, ha eldicsekszik a képességeivel: belül az érzelmes Skorpió megerősítésre vágyik, mert nem annyira magabiztos, ahogy mutatja. Ha ő a partnered, tartsd fent a szikrát és az izgalmat, ettől lesz tökéletes a kapcsolat: mindent megad majd neked!

Halak: mindig gyengéd

Mellette királynőnek érezheted magad, élete a gondoskodás. Egyszerre gyengéd és romantikus, miközben szexi és szenvedélyes. Az élet minden területén támogat. Kimeríthetetlen a fantáziája, és rendkívül hosszasan állja a sarat a hálószobában. Esős, szürke hétvégéken nem kell aggódnod a programotok miatt, de még azon sem, mit vegyél föl… 

Oroszlán: az életimádó

Rendkívüli kalandokban lesz részed vele az élvezetek terén. Egy igazi ínyenc, aki természetességgel veti bele magát a testi kalandokba: de mindent csak addig és úgy, ami mindkettőtöknek jól esik. Tele van energiával, így az ágyon kívül is számíts meglepetésekre. A lelkét azzal simogatod a legjobban, ha dicséred: százszorosan és forrón fogja visszaadni.

Mérleg: a romantikus csábító

Mindig a finom, romantikus oldalát mutatja, imád csábítani, játszani veled. Aztán érkezik a meglepetés: a gyengéd lelkű Mérleg forr a vágytól. Csak neked nyílik meg, nem henceg a teljesítményével a barátai előtt. Egyetlen gyenge pontja a határozatlansága, ezért segítsd át a döntési helyzeteken. Egy biztos: az ágyban nincs mit eldöntenie – jöhet az élvezet!

(via herway)

Ez is érdekelhet randevú körhintán Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top