nlc.hu
Horoszkóp

Szárnyalj a sorsod szerint

Teljesítsd be a sorsfeladatodat, levegő csillagjegyűként!

Mindenki arra vágyik, hogy megtalálja a helyét a világban. A levegő elem különösen alkalmas arra, hogy segítsen: éld meg a szárnyalást, amiről eddig álmodtál!

Kíváncsiak, viccesek és könnyedek, mint a szél. A levegő elemet képviselő három csillagjegy rendkívül szórakoztató, ám nehezen köteleződik el. Éppen ezért folyton keresi önmagát, talán azért is, hogy oka legyen újra és újra továbbállni.

boldog barátnők

Fotó: Unsplash

Ikrek: találd meg az egyensúlyt 

Nem tudod, mit szeretnél az élettől. Intelligens vagy, ezért még jobban szenvedsz: nem tudom megfejteni a sorsod titkát. El kell fogadnod, hogy ez olyasvalami, amit nem tudsz észből megoldani. Néha szárnyalóan vidám vagy, optimista, úgy érzed, tiéd a világ – máskor pedig magadba süppedsz, és nem látod a kiutat. Éppen ez az, amin dolgoznod kell. Egy olyan belső egyensúly megtalálása, ami az egész életedre hatással lesz. Ezután már látható lesz az utad is, és talán ezt a tudást is megosztod sokakkal.

Mérleg: tanítsd az örökösödet

Állandóan két véglet között ugrálsz, kimerítő ez a döntésképtelenség. Mindenkit támogatni akarsz, mindenkinek szeretnél megfelelni. Így nem mehet tovább az életed! Képes vagy a harmóniára, csak engedd el a görcsös akarást. Ezután nem lesz más dolgod, mind kiválasztani azokat az embereket, akiknek segíteni akarsz. Remek mentor, spirituális vezető válik belőled, csak ne terheld túl magad! Meglátod, egy-egy emberre koncentrálni ugyanolyan gyümölcsöző.

Vízöntő: keresd az alkalmazkodást

Az életben csakis a függetlenséget, a szabadságot értékeled. Minden szabályt, más által alkotott elképzelést korlátnak érzel. Nem találod a helyed a munkában, nem érzed magadénak a párkapcsolatot… kötelezettségnek érzel mindent, ami az alkalmazkodásról szól. Pedig ez az életed kulcsszava. Megtartani szabad, kreatív és sziporkázó lényedet, és megtanulni részt venni mások életében is. Az emberi kapcsolatok nem jelentenek béklyót. Akik szeretnek, szintén megtanulják, miként lehet veled együttműködni.

(via awarenessact)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top